Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρομερές εικόνες: Η Ελληνίδα που χορεύει κρεμασμένη στον Ισθμό της Κορίνθου και τρελαίνει το διαδίκτυο (Video & Photo)

1 Ιουνίου 2017 14:33
Τρομερές εικόνες: Η Ελληνίδα που χορεύει κρεμασμένη στον Ισθμό της Κορίνθου και τρελαίνει το διαδίκτυο (Video & Photo)

Την έχουμε να δει να χορεύει στον αέρα των Μετεώρων σε ύψος 250 μέτρων, την έχουμε δει να «κρεμιέται» από τη γέφυρα της Τατάρνας από ύψος 43 μέτρων και με τον υδράργυρο στους -3 βαθμούς Κελσίου, ενώ εντυπωσιακά project έχει εκτελέσει επίσης στη Σαντορίνη, στην Κακιά Θάλασσα, στο βουνό της Πάρνηθας αλλά και στο Χάος.

Αυτή τη φορά, η Κατερίνα Σολδάτου το έκανε και πάλι το θαύμα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Δείτε πρώτοι απ' όλους το αγώνισμα της Κυριακής πριν καλά καλά βγει το trailer του επεισοδίου! (video)

Στο πλαίσιο του project «Greece Has Soul» (στο οποίο ανήκουν και οι παραπάνω performances), η εκπαιδεύτρια, χορογράφος και performer εναέριου χορού χόρεψε στις 17 Μαΐου στον Ισθμό της Κορίνθου, έναν χώρο ορόσημο, λόγω της μεγάλης του ιστορίας, και της θέσης τους, αποτελώντας στρατηγικό σημείο από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η Κατερίνα Σολδάτου εκτέλεσε μια εντυπωσιακή χορογραφία παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που δεν βοηθούσαν το έργο της.

Δεν την αποκαλούν άλλωστε τυχαία «το κορίτσι του ανέμου», καθώς σχεδόν σε κάθε της performance (εκτός από αυτή που έκανε στη Γέφυρα της Τατάρνας), η περιοχή έχει πολλά μποφόρ.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share