Καταγγελία βόμβα: Το φιλί στο στόμα Βίσση - Βανδή παραβίασε τα μέτρα για τον κορωνοϊό!
Το φιλί έφερε... καταγγελίες!
Ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ελληνικής λύσης, Βασίλειος Γραμμένος κατήγγειλε την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή.
«Πλέον το έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο»... Τι άλλο θα μπορούσε να πει κανείς, διαβάζοντας την καταγγελία εκπροσώπου της Ελληνικής Λύσης σχετικά με το viral φιλί της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βίσση.
Αυτή έγινε μέσω social media από τον διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, τον Βασίλειο Γραμμένο, ο οποίος με ανάρτησή του είπε οτι οι δύο τραγουδίστριες παραβίασαν τα περιοριστικά μέτρα για την εξάπλωση του κορωνοϊού.
Η ανάρτησή του...
«Αυτές οι δυο κύριες (Βισση-Βανδή) που τυγχάνουν αναγνώρισης αλλά και απήχησης απο χιλιάδες κόσμο και κυρίως μικρά παιδιά, μπορεί να μας πει κάποιος υπεύθυνος από την Κυβέρνηση αν παραβίασαν τα μέτρα COVID-19 φιλώντας μάλιστα η μια την άλλη στο στόμα; Όλα αυτά σε ζωντανή μετάδοση»
Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:
J2US: Άννα Βίσση-Δέσποινα Βανδή μαζί στη σκηνή & το φιλί στο στόμα! (Video)