Γιώργος Νικολαΐδης: Ο γιος της Δέσποινας Βανδή μεγάλωσε και έγινε η κλωνοποίησή της, φιλική συμμετοχή ο Ντέμης (photos)

Ο έφηβος διατηρεί χαμηλό προφίλ

Ολόκληρος άντρας έγινε ο γιος της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, και όπως φαίνεται ο έφηβος σήμερα είναι ίδιος η μαμά του.

Γεννημένος την 21 Αυγούστου 2007, ο 16χρονος Γιώργος Νικολαΐδης, που έχει πάρει το όνομα του παππού του, από την πλευρά του μπαμπά του, Ντέμη Νικολαΐδη, διατηρεί ένα ιδιωτικό προφίλ στο Instagram.

Expand player

Δείτε επίσης: Μετενσάρκωση του πατέρα του: Ο 26χρονος γιος του Νίκου Κούρκουλου, Φίλιππος, είναι η κλωνοποίησή του (photo)

Σπάνιες είναι οι φορές που τον έχουμε δει, εν αντιθέσει με την κόρη της τραγουδίστριας και του πρώην ποδοσφαιριστή, που τη βλέπουμε αρκετά συχνά πλέον.

Για τον 16χρονο γιο της, η Δέσποινα Βανδή μας έχει μιλήσει πολλές φορές, αποκαλύπτοντας τα ταλέντα του, που είναι και δικά της ταλέντα. Αν η 20χρονη κόρη της Μελίνα κληρονόμησε την αγάπη για τη μουσική και την υποκριτική, ο Γιώργος έχει πάρει το ταλέντο της στη μαγειρική, την οποία μάλλον θα την ακολουθήσει και ως επάγγελμα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τις άκουσε όλη η Βούλα: «Πλακώθηκε» με την κόρη της η Δέσποινα Βανδή, ο καβγάς με τη Μελίνα και τα κλάματα

Έναν χρόνο και κάτι μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους: Αυτή είναι η σχέση της Μελίνας Νικολαΐδη με τη σύντροφο του Ντέμη