Επίθεση βιτριόλι: Το αίτημα της 35χρονης και το τηλεφώνημα μέσα από την φυλακή
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση!
Στις γυναικείες φυλακές Θηβών βρίσκεται από τη Δευτέρα η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα εις βάρος της 34χρονης Ιωάννας.
Η 35χρονη φερόμενη ως δράστις τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και συνεργάζεται με τις Αρχές, ενώ έχει ήδη εκδηλώσει την επιθυμία της να εργαστεί στις φυλακές, δεδομένου ότι έτσι θα μειωθεί η ποινή της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η 35χρονη είχε τη Δευτέρα και την πρώτη της τηλεφωνική επικοινωνία από τις φυλακές με την αδερφή της.
Παράλληλα, υπέβαλε αίτημα για επισκεπτήριο προκειμένου να μπορέσει να δει τα συγγενικά της πρόσωπα, το οποίο είναι υπό έγκριση.
Πέμπτο χειρουργείο για την Ιωάννα
Την ίδια στιγμή, η 34χρονη Ιωάννα που νοσηλεύεται εδώ και 1,5 μήνα στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε στο πέμπτο κατά σειρά χειρουργείο της.
Οι γιατροί σημείωσαν ότι το χειρουργείο είχε επιτυχία και δηλώνουν αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγεία της.
Επίθεση με βιτριόλι: Πέμπτο χειρουργείο για την 34χρονη - Σε κελί με τηλεόραση η 35χρονη κατηγορούμενη (Video)
Σε κελί με τηλεόραση φέρεται να βρίσκεται η 35χρονη κατηγορούμενη της επίθεσης με βιτριόλι,την ίδια ώρα που η 34χρονη έκανε το πέμπτο χειρουργείο. Παράλληλα, η Χριστιάνα Πίτη φίλη της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι μιλάει για αυτούς που την στοχοποίησαν σε συνέντευξη που έδωσε στην Κυριακάτικη Realnews.
Σύμφωνα με το MEGA η 35χρονη βρίσκεται από χθες στις γυναικείες φυλακές Θηβών και σήμερα είχε την πρώτη της τηλεφωνική επικοινωνία από τις φυλακές με την αδερφή της.
Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και συνεργάζεται με τις Αρχές, ενώ έχει ήδη εκδηλώσει την επιθυμία της να εργαστεί στις φυλακές, δεδομένου ότι έτσι θα μειωθεί η ποινή της.
Μάλιστα, το MEGA ανέφερε ότι η 35χρονη βρίσκεται στο κελί με άλλες τρεις συγκρατούμενές της και μέχρι στιγμής φαίνεται να τα πηγαίνει καλά μαζί τους, ενώ το κελί είναι ευρύχωρο και με τηλεόραση.
Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:
Επίθεση με βιτριόλι: Σώθηκε το μάτι της Ιωάννας - Αποκαλύψεις που αφορούν την μέρα της επίθεσης
Επίθεση με βιτριόλι: Τεράστια ανατροπή - Δεν ήταν ο 40χρονος το κίνητρο