Το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Σαργκάνη: Που και πότε θα γίνει η κηδεία
Οι τελευταίες λεπτομέρειες
Ο Νίκος Σαργκάνης θα κηδευτεί την Τρίτη (10/12), με την κηδεία του να πραγματοποιείται παρουσία της οικογένειάς του, φίλων και πλήθους προσώπων του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Που θα γίνει η κηδεία
Η κηδεία του «Φάντομ», όπως ήταν γνωστός στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα τελεστεί στο Δημοτικό Κοιμητήριο Παπάγου.
Στις 11 το πρωί της Τρίτης, η οικογένεια του εκλιπόντος βετεράνου τερματοφύλακα, ο οποίος είχε μια λαμπρή καριέρα σε συλλογικό επίπεδο αλλά και στην Εθνική Ομάδα, θα τον αποχαιρετήσει.
Διαβάστε επίσης: Συγκινεί η κόρη του Νίκου Σαργκάνη: «Ήταν το ματς της ζωής σου, ήσουν γίγαντας μέχρι το 92'»
Ο Νίκος Σαργκάνης αγωνίστηκε σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Αθηναϊκός και η Καστοριά, ενώ οι φίλοι και οι συνάδελφοί του από τον ποδοσφαιρικό κόσμο θα είναι εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη του.
Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:
Νίκος Σαργκάνης: Η αιτία θανάτου του «μυθικού» τερματοφύλακα - Έδινε μεγάλη μάχη