«Μετά τη μαμά θα σκοτώναμε κι εσένα μπαμπά»: Φρίκη με τις αποκαλύψεις στη Σύμη

Συγκλονιστικά τα όσα αναφέρονται για τα σχέδια του 15χρονου και της 13χρονης

ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ / Γ.Τ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ / EUROKINISSI

Η υπόθεση της 13χρονης στη Σύμη συνεχίζει να προκαλεί σοκ, καθώς η ίδια, μαζί με τον 15χρονο φίλο της, φέρεται να προσπάθησε να δηλητηριάσει τη μητέρα της με ποντικοφάρμακο.

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου του νησιού που γνωρίζει την οικογένεια του κοριτσιού, η 13χρονη φέρεται να ομολόγησε στον πατέρα της ότι σχεδίαζε να σκοτώσει τη μητέρα της και στη συνέχεια να στραφεί εναντίον και του ίδιου, με τους δύο ανήλικους να έχουν μάλιστα υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό.

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην υπόθεση της Σύμης

«Όταν η μητέρα αντιλήφθηκε τι πάει να γίνει, ο μπαμπάς σηκώθηκε, πήγε στο δωμάτιο και είδε την κόρη του να κλαίει. Η κόρη είπε ‘συγγνώμη μπαμπά, ήθελα να σκοτώσω τη μαμά’. Για το μαχαίρι που βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα και είχε προμηθευτεί από το αγόρι της και η άλλη οικογένεια το επιβεβαίωσε, ο πατέρας δεν πίστεψε τι του έλεγε η κόρη του και μετά του είπε ‘μετά από τη μαμά, θα σκοτώναμε κι εσένα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Mega ο κάτοικος της Σύμης.

Ο ίδιος ανέφερε πως, γενικά, οι δύο οικογένειες ήταν ήσυχες. Ωστόσο, ο 15χρονος, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε, προκαλούσε περιστασιακά μικροπροβλήματα με τη συμπεριφορά του, τον τρόπο που μιλούσε και την απότομη στάση του.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η 13χρονη είχε συχνούς καβγάδες με τους γονείς της, καθώς εκείνοι αντιδρούσαν στη σχέση της με τον 15χρονο. Έτσι, τα δύο παιδιά αποφάσισαν από κοινού να δολοφονήσουν τη μητέρα της. Ωστόσο, η 13χρονη – όπως ισχυρίζεται – το μετάνιωσε αργότερα και δεν ήθελε να προχωρήσει στην πράξη.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σύμη: Η 13χρονη «αδειάζει» τον 15χρονο - «Το μετάνιωσα αλλά με πίεζε να σκοτώσουμε τη μητέρα μου»

Σύμη: Σε κατάσταση αμόκ ο πατέρας της 13χρονης - «Ο 15χρονος είναι κακοποιός, της έδινε χάπια για να την εξουσιάζει»

TAGS