Επεισόδια στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Χαροπαλεύει αστυνομικός που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα
Ο άνδρας έχει μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας - Η ναυτική φωτοβολίδα που τον τραυμάτισε φέρεται να πέτυχε κεντρική αρτηρία
Χαροπαλεύει ο αστυνομικός των ΜΑΤ ο οποίος χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα έξω από το κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» όπου διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για το League Cup «Νίκος Σαμαράς».
Λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε οι παίκτες και των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια και αρκετή ώρα αργότερα αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του αγώνα.
Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νικαίας όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ καθώς η ναυτική φωτοβολίδα που τον τραυμάτισε φέρεται να πέτυχε κεντρική αρτηρία με αποτέλεσμα ο άνδρας να χαροπαλεύει.
Δείτε επίσης: Ακυρώνεται η αγωνιστική στη Super League: Δηλώνουν κώλυμα οι διαιτητές σε ένδειξη διαμαρτυρίας
Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 150 άτομα βγήκαν έξω από το κλειστό και πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, που απάντησαν με την χρήση χημικών.
Στο νοσοκομείο αναμένεται να πάει προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος
Δείτε βίντεο από τη στιγμή του τραυματισμού:
Ξύλο σε αγώνα βόλεϊ στην Πάτρα! Οπαδός μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο και έριξε μπουνιά σε παίκτη (Video)
Απίστευτες εικόνες σε αγώνα βόλεϊ στην Πάτρα με παίκτη να πανηγυρίζει πόντο, φίλαθλο να του επιτίθεται με μπουνιά και να ακολουθεί σύρραξη.
Λίγες μέρες μετά τα επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ της Euroleague, που έκαναν τον γύρο του κόσμου, έρχεται ένα ακόμα δυσάρεστο περιστατικό σε αγώνα βόλεϊ. Κι αυτή τη φορά, μάλιστα, στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα στην Πάτρα, σε τοπική αναμέτρηση μεταξύ του Ερμή και της ομάδας Πάτρα Βόλεϊ. Ο αρχηγός των γηπεδούχων Οδυσσέας Δρίβας πανηγύρισε έξαλλα μπροστά από την εξέδρα, μετά από πόντο της ομάδας του, αλλά ένας φίλαθλος των αντιπάλων τον χτύπησε με μπουνιά.
Ακολούθησε γενικευμένη σύρραξη όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, ανάμεσα σε φιλάθλους που μπήκαν στο γήπεδο και ανθρώπους του Ερμή. Χτυπήθηκε ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Χριστόπουλος, ενώ ο συνεργάτης του Νίκος Κορδός βρέθηκε πεσμένος κάτω έπειτα από γροθιά.
Μετά την ένταση έφτασε στο γήπεδο και η αστυνομία έτσι ώστε να βοηθήσει να ολοκληρωθεί ομαλά ο αγώνας, με τους δράστες πάντως να έχουν αποχωρήσει από το γήπεδο.
Στο 2:06:10 τα επεισόδια
Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:
Βόλεϊ Γυναικών: Πέρασε και από το Ρέντη και πήρε «ματς μπολ» τίτλου ο Παναθηναϊκός!