Γυρνάει το ταψί στο πλάι και το γεμίζει με ζυμαρικά - Τα αποτέλεσμα θα σας ανοίξει την όρεξη!

Πλάκα κάνεις - Είναι απίθανο

Υπάρχει κάτι πιο αντιπροσωπευτικό της ιταλικής κουζίνας από τα ζυμαρικά; Με πάνω από εκατό διαφορετικές ποικιλίες φρέσκων και αποξηραμένων ζυμαρικών, είναι από τα πιο αγαπημένα πιάτα, όχι μόνο στην Ιταλία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πράγματι, ο μέσος Αμερικανός καταναλώνει πάνω από 9 κιλά ζυμαρικών ετησίως, ενώ η κατανάλωση αυτή είναι ελάχιστα χαμηλότερη από αυτή των Σουηδών και των Ελβετών.

Expand player

Διαβάστε επίσης: Mac 'no cheese: Μια παραλλαγή της αγαπημένης συνταγής για τις μέρες της νηστείας

Η δημοφιλής για τα βίντεό της, Diana Delafuente, μας παρουσιάζει μια παραλλαγή του κλασσικού πιάτου με ριγκατόνι. Ξεκινάει βάζοντας τα ριγκατόνι σε ένα τηγάνι. Αυτή τη συνταγή θα την λατρέψετε!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Εύκολη κρέπα φακής έτοιμη σε 2 λεπτά

Έτοιμο σε 10 λεπτάκια, μηδέν δυσκολία: Το πιο γρήγορο γλυκό ψυγείου που θα το φτιάχνεις κάθε μέρα