Έχασε το γρίφο στον «Τροχό της Τύχης» και... ούτε που νοιάστηκαν: Ο παίκτης που τρισευτυχισμένος ανακοίνωσε τα πιο χαρμόσυνα νέα στον Πολυχρονίδη

Ήξερε ήδη και τι θα έκανε τα χρήματα που κέρδισε

Ο «Τροχός της Τύχης» εδώ και πολλά χρόνια μας κάνει ξανά παρέα μέσα από τη συχνότητα του Star, με το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι να μας προσφέρει αγωνιώδεις στιγμές με παίκτες, που έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα ικανοί στο να λύσουν τους γρίφους, ενώ άλλοι δεν τα έχουν καταφέρει.

Σε μια ξεχωριστή περίπτωση, πάντως, ο Σάββας δεν... έσκασε και πολύ που έχασε τον τελικό γρίφο. Αυτός αφορούσε τα συνώνυμα, με τα γράμματα που έδωσε, για να διευκολύνει τον εαυτό του, να μην τον βοηθούν ιδιαίτερα, με συνέπεια να χάσει νομοτελειακά τον γρίφο.

Expand player

Έχασε το γρίφο, αλλά ήταν... κερδισμένος από πριν

Οι απαντήσεις ήταν η ύφεση και η εξασθένηση, με τον Σάββα να χάνει τα 2.000 ευρώ, που είχε προσθετικά στο ποσό, που είχε ήδη μαζέψει, η έξτρα κάρτα του τελικού γρίφου. Δεν τον πείραξε ιδιαίτερα, όμως, αφού είχε ήδη 6.000 ευρώ στο λογαριασμό του και ήξερε πώς να τα χρησιμοποιήσει.

Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει πως θα κάλυπτε τα πρώτα έξοδα του μωρού του, που θα ερχόταν στη ζωή, με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να χαίρεται ιδιαίτερα με αυτή την είδηση και να εύχεται τα δέοντα στον παίκτη, που πέρασε από την εκπομπή του, η οποία συνεχίζει σε μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

«Κούφανε» τον Πέτρο Πολυχρονίδη: Βρήκε τον γρίφο στον Τροχό της Τύχης την τελευταία στιγμή ενώ είχε κάνει λάθος στα γράμματα (video)

Βυθισμένος στη θλίψη ο Πέτρος Πολυχρονίδης για τον Τροχό: «Καλή ξεκούραση ζωντανέ θρύλε...»