Καταπέλτης η Ναταλία Γερμανού για την Super Κική: «Δεν είναι το είπε η Μαρία Φαραντούρη στους δημοσιογράφους... »

Εμφανώς ενοχλημένη η παρουσιάστρια

Έντονα ενοχλημένη φαίνεται να είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα Δε Γίνεται» του Alpha, Nαταλία Γερμανού με τις απαράδεκτες δηλώσεις που έκανε η γνωστή influencer Super Κική προς τους δημοσιογράφους.

Να υπενθυμίσουμε ότι όταν η γνωστή influencer έφτασε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων για την υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου επιτέθηκε στους ρεπόρτερ, οι οποίοι της ζήτησαν να κάνει δηλώσεις.

Expand player

Δείτε επίσης άλλο ένα ξέσπασμα από την γνωστή influencer: «Χτυπά» ξανά η Super Κική: «Είναι δόλιος ο Μαυρίκιος - Σκ@@α και κοπρόσκυλα οι πρωινατζήδες»

«Είστε τρελοί όλοι! Όλοι εδώ πέρα είστε τρελοί, δεν είναι κανείς καλά! Είσαι παλαβή κι εσύ και όλοι! Είστε τρελοί! Να βρείτε μια κανονική δουλειά να κάνετε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακούγοντας το απόσπασμα η Ναταλία Γερμανού έσφαξε με το γάντι τη Youtuber για την απαράδεκτη συμπεριφορά της on camera.

«Με ενόχλησε η φράση “κάντε μια σοβαρή δουλειά” όταν προέρχεται από την κυρία Λετσάκη. Εγώ θα το πω με σεβασμό προς το πρόσωπό σας, γιατί είναι Toutuber, influencer. Αυτό όταν το ακούω από ένα νέο κορίτσι που ασχολείται με το Youtube και με τα social media να απευθύνεται σε δημοσιογράφο μου κλωτσάει, με στενοχωρεί».

«Δεν το είπε η Μαρία Φαραντούρη στους δημοσιογράφους, το είπε ένα κορίτσι που ασχολείται με το Youtube».

Δείτε το απόσμασμα από το ξέσπασμά της:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ώρες αγωνίας για Μαυρίκιο Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση: «Τρέχαμε πάλι στην κλινική γιατί δεν είναι καλά...»

«Κατανόησε πόσο με πίκρανε αποκαλώντας με ομοφυλόφιλο»: Τέλος η κόντρα Μαυρίκιου Μαυρικίου - Σούπερ Κικής! (video)