Η Γη της Ελιάς (25/6): «Θα τους καταστρέψω οικονομικά» - Άσχημα τα νέα για το μωρό της Ιουλίας και του Στάθη (video)

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Το βράδυ της Τρίτης 25/6 θα προβληθεί στο MEGA ολοκαίνουριο επεισόδιο της σειράς "Η Γη της Ελιάς" και σε αυτό θα δούμε συνταρακτικές εξελίξεις: έναν χωρισμό, μία εκδίκηση και την Ιουλία με τον Στάθη σε αναβρασμό για την υγεία του νεογέννητου μωρού τους.

Με την ευκαιρία δείτε: Σασμός (25/6): Ο Ρούσσος δε θέλει να πιστέψει την αλήθεια - Ο Μαθιός παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τα πάντα ! (video)

Expand player

Τι θα δούμε απόψε, Τρίτη 25/6, στη Γη της ελιάς - Επεισόδιο 188

Η Ιουλία, με αφορμή τον επικείμενο γάμο της Αθηνάς και του Τζον, εκμυστηρεύεται στον Στάθη ότι ονειρεύεται θρησκευτικό γάμο και εκείνος της λέει πως δεν το βρίσκει κακή ιδέα. Ωστόσο θα το σκεφτούν και οι δύο αν τελικά θέλουν. Ομως, τη χαρά της Ιουλίας χαλάει η ξαφνική ασθένεια του μωρού, που κρύβει ωστόσο από τον Στάθη, και την κάνει να πάρει την απόφαση να ακυρώσει την επιστροφή της στη Μάνη για να παρευρεθεί στον γάμο της Αθηνάς και του Τζον.

«Λέω να μην έρθω στον γάμο τελικά, δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρήσω το μωρό», λέει η ίδια, αλλά ο Στάθης δείχνει να μην πείθεται: «Ιουλία, λέγε τι συμβαίνει! Εσύ είσαι πολύ ψύχραιμη με αυτά και ήσουν ενθουσιασμένη που θα ερχόσουν στη Μάνη», τη ρωτάει και εκείνη ξέροντας πως δεν θα βγάλει άκρη, του λέει πως το μωρό αρρώστησε. «Καλά, παιδάκι μου, και δεν μου το λες από την αρχή; Φεύγω τώρα να έρθω Αθήνα», της λέει και εκείνη του απαντάει: «Γι' αυτόν τον λόγο δεν σου είπα τίποτα! Να κάτσεις εκεί που είσαι, δεν μπορείς να λείπεις από τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον». Ομως, ο Στάθης έχει άλλα σχέδια.

Παρά τις προσπάθειες της Αθηνάς να εμποδίσει την κυκλοφορία του βιβλίου της μάνας της, τελικά αυτό βγαίνει προς πώληση και όλοι στη Μάνη νιώθουν ανυπεράσπιστοι μπροστά στις αποκαλύψεις.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ψυχοκόρες (25/6): «Σκατόψυχη δεν είπες; Τώρα θα δεις» - Ο ένας αυτοκτονεί κι άλλος θάβεται στο χώμα (video)

Σπάραξε on air η Νάνσυ Ζαμπέτογλου για την κόρη της: «Μαζεύω πολύ τα κομμάτια μου για να το πω χωρίς να κλάψω...» (video)