«Δε σηκώνει το τηλέφωνο»: Σούσουρο από το πρωί με την Ελένη Μενεγάκη, έκτακτη εξέλιξη για την παρουσιάστρια

Τι συνέβη;

Τη λήξη της συνεργασίας της με το Mega ανακοίνωσε και επίσημα η Ελένη Μενεγάκη, χθες Τρίτη 25/6, μέσα από την εκπομπή της για πρώτη φορά.

Η παρουσιάστρια τόνισε, μεταξύ άλλων: «Πραγματικά με εμένα όλοι παίζει να πέσατε έξω, γιατί κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποτέ τι κάνω, γιατί είμαι τόσο μυστικοπαθής που δε θα πω ποτέ τίποτα. Όλα αυτά που ακούω κατά καιρούς να λένε ότι “ακούστηκε από το κοντινό της περιβάλλον”. Ένας που με ξέρει, ξέρει ότι κοντινό περιβάλλον δεν υπάρχει που θα μπορούσε να μιλήσει».

Expand player

Τα σχόλια στο Happy Day για το τέλος της Ελένης Μενεγάκη από το Mega

Από τη μεριά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τα λεγόμενα της Ελένης Μενεγάκη το πρωί της Τετάρτης (26/6) μέσα από το «Happy Day» στον Alpha.

«Τρελαίνομαι με την Ελένη, απ’ όσο την ξέρω. Γιατί η Ελένη, παιδιά, επιτρέπει να τη γνωρίσεις όσο θέλει εκείνη. Εκείνη βάζει το όριο και εσύ από εκεί και πέρα διαλέγεις… Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πιο ανοιχτοί, η Ελένη ανοίγεται όσο θέλει, όπως θέλει. Δεν παρασύρεται. Εγώ μπορεί μέσα στην κουβέντα να πω και κάτι παραπάνω. Εγώ τη θαυμάζω για αυτό», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εγώ έχω το τηλέφωνό της αλλά δεν το σηκώνει», απάντησε τότε η Τίνα Μεσσαροπούλου και συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Απολαμβάνω σε αυτή τη συζήτηση την Ελένη. Κάνει μια συζήτηση για τρίτα πρόσωπα αλλά περνάει και τα δικά της μηνύματα. Αν κατάλαβα σωστά, δεν καίγεται να κάνει κάτι του χρόνου. Αν οι συνθήκες είναι σωστές και της κάνει κάτι κλικ… Αν έχεις ανάγκη μια δουλειά, μπορεί εκεί να βάλεις και νερό στο κρασί σου. Έχει την επιλογή να κάτσει και μπράβο της και μαγκιά της. Για εκείνη η μεγαλύτερη ευλογία – ευτυχία και την έχει σαν φυλακτό είναι η οικογένειά της».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γυναικάρα με τα όλα της: Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει ατίθαση και ανέμελη στην Άνδρο και μοιράζει εγκεφαλικά (video)

Η Ελένη Μενεγάκη ομολόγησε αυτό που δε θα περιμέναμε ποτέ: «Έφαγα χωρίς ντροπή, δεν χωράει άλλα η κοιλίτσα μου»