Απουσιάζει 10 χρόνια από την τηλεόραση και άλλαξε την εμφάνισή της: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η Αλκμήνη Σταθάτου που γνωρίσαμε στα «Σφηνάκια» (photos)

Παραμένει όμορφη και χαριτωμένη όπως τη γνωρίζαμε - Η ζωή και η πορεία της μετά την παραγωγή του Alpha

Τα «Σφηνάκια» είναι μια σειρά, που όσοι παρακολούθησαν στον Alpha δεν ξεχνούν, με την ομάδα του Σίλα Σεραφείμ, τότε, να κερδίζει το κοινό με τα εξαιρετικά σκετσάκια, γεμάτα χιούμορ, ενώ από αυτή την παραγωγή αναδείχθηκαν αρκετοί ηθοποιοί, που στη συνέχεια ακολούθησαν τη δική τους πορεία, με ρόλους είτε στην τηλεόραση είτε μακριά από αυτή.

Διαβάστε επίσης: Τη λατρέψαμε στα «Σφηνάκια» αλλά από τότε χάθηκε: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η Ανδριάνα Χαλκίδη (photos)

Expand player

Μια από αυτές τις περιπτώσεις ήταν και η... μικροκαμωμένη και όμορφη Αλκμήνη Σταθάτου, η οποία με την εμφάνιση και την χροιά της φωνής της κατάφερε με τη σειρά της να γίνει ιδιαίτερα συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό. Η τηλεόραση, βέβαια, δεν ήταν η μεγάλη της λατρεία, αν και εκτός από τα «Σφηνάκια» είχε συμμετάσχει και σε άλλες παραγωγές.

Η ζωή, η πορεία και η σημερινή εμφάνιση της Αλκμήνης Σταθάτου

Η τελευταία της εμφάνιση στη μικρή οθόνη ήταν το 2015 στην «Εθνική Ελλάδος», με την ηθοποιό στη συνέχεια να αφοσιώνεται πλήρως στη θεατρική της καριέρα, κάνοντας είτε θέατρο είτε παιδικό θέατρο. Η ίδια θα παραδεχόταν μετά από χρόνια, ότι «τα "Σφηνάκια" ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία για μένα! Συνεργάστηκα με ανθρώπους ταλαντούχους, μία φοβερή ομάδα ηθοποιών, περάσαμε καλά, γελάσαμε πολύ κι έμαθα πολλά πράγματα που με βοήθησαν στην μετέπειτα πορεία μου».

Η Αλκμήνη Σταθάτου, παράλληλα, έχει αλλάξει την εμφάνισή της και δεν είναι η ίδια γλυκιά μελαχρινή, που είχαμε γνωρίσει στα «Σφηνάκια». Έχει κάνει τα μαλλιά της ξανθά και, χρόνια μετά την παρουσία της στην παραγωγή του Alpha, παραμένει πολύ όμορφη, συνεχίζοντας την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής μέσα από τις παραστάσεις στο σανίδι, που δεν έχουν υπάρξει λίγες όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θυμάστε την Τζένη Ιωακειμίδου από το «Βότκα Πορτοκάλι»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα στα 46 της

Άσπρισαν τα μαλλιά του, έμεινε μισός: Τον Αλέξανδρο Ρήγα στα 59 του ούτε η Εβελίνα Παπούλια δε θα τον αναγνώριζε (photos)