Σοκάρει η Ναταλία Γερμανού: «Μίλησα με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου και άκουσα...» (video)

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Τα τεκταινόμενα γύρω από την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα, σχολίασαν η Ναταλία Γερμανού με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Με αφορμή, μάλιστα, το υπόμνημα που κατέθεσε μέσω του συνήγορού της η 37χρονη δικηγόρος, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως μίλησε τηλεφωνικά μαζί της.

Expand player

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη σοκ κατά Λύτρα: Του κάνανε μπλόκο για αλκοτέστ όσο η Πολυζωγοπούλου κατάπινε τα αίματα από τα χτυπήματα του - Ατάραχος ο ποινικολόγος

Χαρακτηριστικά, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Μίλησα στο τηλέφωνο με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου. Είχαμε μια προσωπική συνομιλία αρκετών λεπτών. Είναι ένα πάρα πολύ γενναίο κορίτσι, πολύ τραυματισμένο ψυχολογικά και σωματικά. Αλλά και πάρα πολύ γενναίο».

«Μιλώντας στο τηλέφωνο με την κυρία Πολυζωγοπούλου, το μεσημέρι της Πέμπτης, θέλω να σας πω ότι άκουσα μια γυναίκα πραγματικά με σπασμένη φωνή, ραγισμένη, τσακισμένη. Αλλά παρόλα αυτά, με πολύ καθαρό μυαλό και πάρα πολύ αποφασισμένη. Το μόνο πράγμα που υπάρχει στον ορίζοντα της Σοφίας, είναι το παιδί της και ζητήματα που άπτονται με αυτό», συμπλήρωσε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Χωρισμός «βόμβα», μαθεύτηκε από τη Γερμανού: «Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί επίσημα το διαζύγιό τους» (video)

Έβαλε ένα τέλος στην κουβέντα για την ηλικία της η Ναταλία Γερμανού: «Αν πω ότι είμαι 42, πότε θα πείτε ότι έκανα το Mega Star; Στα 8 μου;»