Έκλεισε με... δύναμη την πόρτα του ANT1 η Φαίη Μαυραγάνη: «Η εκπομπή συνεχίζεται κάπου αλλού» (video)

«Μια πραγματική κυρία της δημοσιογραφίας»

«Αυλαία» έριξε λίγο πριν τις 10 το πρωί της Κυριακής (30/6) η εκπομπή «Στούντιο με θέα» με την Φαίη Μαυραγάνη, και μαζί και η συνεργασία της παρουσιάστριας με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, ενημερώνοντας μάλιστα, πως η εκπομπή της «θα συνεχιστεί κάπου αλλού».

Expand player

«Κλείνει αυτός ο κύκλος, αλλά η εκπομπή αυτή συνεχίζεται. Κλείνει 11 χρόνια φέτος, συνεχίζει το ταξίδι της κάπου αλλού, οπότε θα τα ξαναπούμε. Να ευχαριστήσω πολύ το πλατό, το κοντρόλ, το μοντάζ, το μακιγιάζ, το ενδυματολογικό…

Όλα τα παιδιά, όλη μου την ομάδα… Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνετε, καλό καλοκαίρι, καλημέρα σας…», είπε η Φαίη Μαυραγάνη στο φινάλε της εκπομπής της.

«Εμείς ευχαριστούμε για όλα! Μια πραγματική κυρία της δημοσιογραφίας. Καλή συνέχεια, επιτυχίες! Σίγουρα για σένα...», της είπε ο συνεργάτης της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια, μπορεί να μην έχει προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση για το τηλεοπτικό της μέλλον, ωστόσο οι φήμες τους τελευταίους μήνες τη θέλουν να «μετακομίζει» προς το ΣΚΑΪ μεριά.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τίτλοι τέλους για τη Μπέττυ Μαγγίρα και το I Love ΣουΚου: «Έδω θα ριζώσω...» - «Δεν πειράζει κάπου θα...»

Πλάνταξε στο κλάμα η Ζωή Κρονάκη: Το τέλος και το αντίο που την «τσάκισε» στον αέρα της ΕΡΤ (video)