Stellar Gastro Cinema: Το αυθεντικό θερινό σινεμά - εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας
Απολαυστική εμπειρία!

Το STELLAR είναι το pop-up diner-θερινό σινεμά, στο Γκάζι, που εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν οι καταξιωμένοι σεφ Γιάννης Μαρκαδάκης και Πάνος Ιωαννίδης. Ένα απρόσμενο crossover μεταξύ σινεμά και γαστρονομίας, που υπόσχεται αξέχαστες βραδιές για τους μήνες Ιούνιο μέχρι Οκτώβριο.
Ενώ απολαμβάνεις την ταινία σου σε έναν ειδυλλιακό χώρο και θέα τον ουρανό, μπορείς να απολαύσεις φαγητά από το δημιουργικό μενού που είναι εύκολα να φαγωθούν μες στα σκοτάδια χωρίς να αποσπάται η προσοχή σου.
Η τιμή του εισιτηρίου (συνήθως ξεκινά από 25 ευρώ και διαμορφώνεται αναλόγως με το εκάστοτε μενού) περιλαμβάνει, εκτός από την είσοδο στον κινηματογράφο, ένα ποτό, εμφιαλωμένο νερό και το φαγητό. Υπάρχουν vegan επιλογές κατόπιν συνεννόησης, το πρόγραμμα αλλάζει κάθε εβδομάδα και τα μέτρα πρόληψης του COVID-19 τηρούνται ευλαβικά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Γυναίκα από Πάνω~Woman on Top
29-3/7
Η Ιζαμπέλα, μια σέξι Βραζιλιάνα μαγείρισσα που διεγείρει τις αισθήσεις των ανδρών με τα εδέσματά της, αλλά έχει προβλήματα στις ερωτικές της σχέσεις γιατί θέλει να είναι πάντα από πάνω, γίνεται διάσημη τηλεπαρουσιάστρια γαστρονομικών εκπομπών στην Αμερική.
Κανονικό μενού / Non Vegetarian menu
Καλωσόρισμα με Prosecco
- Πίτσα Σπανακόπιτα
Σπανάκι / Ανεβατό / φρέσκα μυρωδικά
- Ταρτάρ Τόνου
Τόνος / κόκκινο φασόλι βουτύρου / ταραμάς / φουντούκι / αυγοτάραχο
- Αγκινάρες αλά Πολίτα
Τηγανητή αγκινάρα / καρότο / αρακάς / αυγολέμονο / λάδι άνηθου / Πεκορίνο Αμφιλοχίας
- Πίτα
Χειροποίητη πίτα / αρνί / γιαούρτι / ντομάτα / κρεμμύδι
- Τουλούμπα
Παγωτό καϊμάκι / crumble φιστικιού Αιγίνης
Χορτοφαγικό Μενού / Vegetarian Menu
Καλωσόρισμα με Prosecco
- Πίτσα Σπανακόπιτα
Σπανάκι / Ανεβατό / φρέσκα μυρωδικά
- Ταρτάρ Παντζάρι
Jackfruit / κόκκινο φασόλι βουτύρου / φουντούκι
- Αγκινάρες αλά Πολίτα
Τηγανητή αγκινάρα / καρότο / αρακάς / αυγολέμονο / λάδι άνηθου / Πεκορίνο Αμφιλοχίας
- Πίτα
Χειροποίητη πίτα / King Oyster / γιαούρτι / ντομάτα / κρεμμύδι
- Τουλούμπα
Παγωτό καϊμάκι / crumble φιστικιού Αιγίνης
English Menu
Non Vegetarian Menu
- Spinach Pie Pizza
Spinach / Anevato cheese / fresh herbs
- Tuna Tartare
Tuna / red butter beans / tarama / hazelnuts / bottarga
- Artichokes ala Polita
Fried artichokes / carrot / peas / avgolemono / dill oil / Pecorino from Amfilochia
- Pita
Handmade pita bread / lamb / yogurt / tomato / onions
- Tulumba
Kaimaki ice-cream / Aegina nuts crumble
Vegetarian
- Spinach Pie Pizza
Spinach / Anevato cheese / fresh herbs
- Beetroot Tartare
Heirloom beets / red butter beans / hazelnuts /
- Artichokes ala Polita
Fried artichokes / carrot / peas / avgolemono / dill oil / Pecorino from Amfilochia
- Pita
Handmade pita bread / King Oyster / yogurt / tomato / onions
- Tulumba
Kaimaki ice-cream / Aegina nuts crumble
Τιμή προβολής με μενού
- Non-Vegetarian 35€ (Κανονικό menu)
- Vegetarian menu 35€
- Wine Pairing είναι συν 15€
Wine Pairing (Η Λίστα)
1. WELCOME / COURSE 1
Pol Remy Brut (Λευκός, Ξηρός, Αφρώδης)
Chardonnay-Sauvignon Blanc-Ugni Blanc, N.V., Pol Remy, Βουργουνδία, Γαλλία
2. COURSE 2
Βαγγέλη με Προσέχεις; (Λευκός, Ξηρός)
Sauvignon Blanc-Ασύρτικo-Gewurztraminer, 2021, Κτήμα Χατζηβαρύτη, Γουμένισσα
3. COURSE 3
Άβδηρος (Λευκός, Ξηρός)
Chardonnay-Παμίδι, 2020, Κτήμα Βουρβουκέλη, Ξάνθη
«Άβδηρος», από το γιο του θεού Ερμή, από την Οπούντα της Λοκρίδας.
Παμίδι: Ξανθιώτικη ποικιλία.
4. COURSE 4
Aiora (Ερυθρός, Ξηρός)
Μαυροτράγανο-Ξινόμαυρο-Syrah, 2020, Οινοποιείο Μοσχόπολις, Μονοπήγαδο Θεσσαλονίκης
5. COURSE 5 / DESSERT
Σάμος Anthemis (Λευκός, Γλυκός)
Μοσχάτο Σάμου, 2016, ΕΟΣ Σάμου, Σάμος
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.