Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024

Eurovision 2024: «Χοντρή» κόντρα της Μαρίνας Σάττι με το Ισραήλ - «Έκανε χειρονομία, άρχισε να φωνάζει...»

Τελικά το χασμουρητό μόνο τυχαίο δεν ήταν...

13 Μαΐου 2024 14:55
Eurovision 2024: «Χοντρή» κόντρα της Μαρίνας Σάττι με το Ισραήλ - «Έκανε χειρονομία, άρχισε να φωνάζει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κόντρα της Μαρίνας Σάττι με την αποστολή του Ισραήλ στην φετινή Eurovision φαίνεται πως είχε... περιεχόμενο, που δε μένει μονάχα στη στιγμή, όπου χασμουρήθηκε τη στιγμή που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ.

Το γεγονός αυτό πολλοί θεώρησαν πως είχε να κάνει με τον πόλεμο που γίνεται και ότι ήταν ένας τρόπος η τραγουδίστριας να δείξει την στάση της χωρίς να χρειαστεί να πει οτιδήποτε, παρόλο που εκείνη τόνισε πως ήταν απλώς μία «χαζομάρα» και όχι πολιτική θέση.

Το άγνωστο παρασκήνιο ανάμεσα σε Σάττι και Ισραήλ στην φετινή Eurovision

Οι Ισραηλινοί ωστόσο θεώρησαν απρεπή την συμπεριφορά της και ως "αντίποινα" την ώρα που εκείνη τραγουδούσε στον μεγάλο τελικό, την παρακολουθούσαν από το σαλόνι τους και έκαναν πως χασμουριόντουσαν κι εκείνοι. Ο Ιωνάθαν Ιατρού, μουσικός παραγωγός που ζει στο Ισραήλ, ανέφερε, μάλιστα, περισσότερες λεπτομέρειες στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Δευτέρα 13/5.

«Εννοείται πως δεν πιστέψαμε ότι ήταν κουρασμένη. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Γενικά οι Ισραηλινοί αγαπούν πάρα πολύ την Ελλάδα και οι τουρίστες που ασχολούνται με το κομμάτι της Eurovision. Μεγάλη απογοήτευση από τη συμπεριφορά της Σάττι», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως λόγω αυτού του σκηνικού, η EBU αποφάσισε να μεταφέρει τα καμαρίνια των δύο εκπροσώπων σε άλλα σημεία, μακριά το ένα από το άλλο, εφόσον δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση και αντιπαλότητα.

«Ακόμα και κουρασμένη να είναι, που δεν είναι, ακόμα και να νυστάζει, που δεν νυστάζει, είναι αγένεια, όχι προς το Ισραήλ, γενικότερα προς τον θεσμό. Δεν μπορείς να πας και να χασμουριέσαι όταν μιλάνε οι άλλοι, είτε λέγεται Ισραήλ είτε Βουλγαρία είτε Αλβανία... Είναι αγένεια στη χώρα που σε φιλοξενεί. Βλέπω που τη γράψατε τη φιλοξενία που προβάλατε την πλαστική καρέκλα...», ξεκίνησε να λέει ο παρουσιαστής και επισήμανε:

«Τα καμαρίνια της Μαρίνας Σάττι και της Ισραηλινής στον ημιτελικό μαθαίνω ότι ήταν δίπλα δίπλα. Όλως τυχαίως, μετά το περιστατικό, που μαθαίνω ότι σφάχτηκαν οι δύο αντιπροσωπείες, έγιναν πολλά μαναφούκια εκεί στο Μάλμε, το καμαρίνι της Ισραηλινής απομακρύνθηκε από το καμαρίνι της Μαρίνας Σάττι. Άρα, οι άνθρωποι της EBU έκριναν ότι υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα και δεν είναι η υπνηλία, η κούραση και το χασμουρητό της Μαρίνας και απομάκρυναν τα καμαρίνια».

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share