Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024

Ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν την είχε δει: Πρώτη φορά στο φως πρόβα του «My Number One» πριν τη Eurovision του 2005 (video)

«Χάρηκα, ενθουσιάστηκα και συγκινήθηκα πάρα πολύ», έγραψε η ίδια

16 Μαΐου 2024 22:04
Ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν την είχε δει: Πρώτη φορά στο φως πρόβα του «My Number One» πριν τη Eurovision του 2005 (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλενα Παπαρίζου, λίγες ημέρες αφότου ερμήνευσε και πάλι το «My Number One» στη σκηνή του Β' Ημιτελικού της Eurovision, έκανε μια ανάρτηση από τις πρόβες του νικητήριου τραγουδιού του 2005.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φαίνεται να πραγματοποιεί μαζί με τους χορευτές της μία από τις πρώτες πρόβες για το κομμάτι. Μάλιστα, η Έλενα Παπαρίζου είπε στη λεζάντα της ανάρτησης ότι ούτε η ίδια δεν είχε δει το βίντεο μέχρι πριν από λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Πριν από λίγες μέρες ήρθε αυτό το βίντεο στο mail μου από τις πρώτες χορευτικές πρόβες του "My Number One" με τον αγαπημένο μου Φωκά Ευαγγελινό χάρηκα, ενθουσιάστηκα και συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί δεν το είχα ξαναδεί ποτέ μέχρι σήμερα».

Eurovision 2024: Αποθεώθηκε η Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή

Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε ξανά στη σκηνή της Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας την Πέμπτη 9 Μαΐου, λίγο μετά την παρουσίαση όλων των συμμετοχών και κατάφερε για ακόμα μια φορά, να εντυπωσιάσει το κοινό. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι «My Number One», που της χάρισε τη νίκη, όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2005.

Πριν ανέβει στη σκηνή, οι παρουσιάστριες του ημιτελικού ξεκίνησαν να τραγουδούν το κομμάτι μαζί με το κοινό, το οποίο και ξεσηκώθηκε, όταν κατάλαβε ότι η Έλενα Παπαρίζου θα ανέβει στη σκηνή.

Για την ξεχωριστή αυτή εμφάνιση, η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε ένα λαμπερό σύνολο του Βρεττού Βρεττάκου, που φέρει πάνω του 1.000.000 κρύσταλλα. Μέσα από το συγκεκριμένο act ολοκληρώθηκε ο β' ημιτελικός, όπου κι εμφανίστηκε η Μαρίνα Σάττι, με το τραγούδι «Ζάρι». Εκτός από την Ελληνίδα τραγουδίστρια, στο act συμμετείχε και η Σουηδή Σαρλότε Περέλι, η οποία κέρδισε τη Eurovision το 1999, αλλά και η Τουρκάλα Σερτάμπ που κέρδισε το 2003.

 

Eurovision

Ροή ειδήσεων

Share