Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Αθηνά Οικονομάκου: Δεύτερο παιδί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο; Η αποκάλυψη της ίδιας

Το παραδέχτηκε

2 Ιουνίου 2020 12:16
Αθηνά Οικονομάκου: Δεύτερο παιδί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο; Η αποκάλυψη της ίδιας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με τους διαδικτυακούς της φίλους θέλησε να επικοινωνήσει η Αθηνά Οικονομάκου, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις που ήθελαν της κάνουν.

Ανάμεσα σε αυτές η ηθοποιός έκανε μια αποκάλυψη για το γιο της Μάξιμο, που όπως είπε θα την «κάψει» ο σύζυγος της, Φίλιππος Μιχόπουλος, ενώ είπε αν θα κάνει ένα δεύτερο παιδάκι.

Η Αθηνά Οικονομάκου όταν βρισκόταν σε καραντίνα έβρισκε διάφορες δραστηριότητες να κάνει από το σπίτι, όπως να γυμνάζει το τρομερό κορμί της! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός, επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω αναρτήσεων που κάνει, από διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της στο σπίτι της.

Η αποκάλυψη για το δεύτερο παιδάκι και σε ποιον μοιάζει ο Μάξιμος;

Στον λογαριασμό της η Αθηνά Οικονομάκου πραγματοποίησε ένα Q&A, απαντώντας σε ότι ερωτήσεις ήθελαν να τις κάνουν οι διαδικτυακοί της φίλοι. Ανάμεσα σε αυτές υπήρχε και η ερώτηση να σκέφτεται να κάνει ένα δεύτερο παιδάκι με τον σύζυγο της. Η ηθοποιός δεν δίστασε να πει, πως τώρα που ο Μάξιμος έχει μεγαλώσει λίγο το σκέφτονται.

Ενώ, μια άλλη ερώτηση ήταν σε ποιον μοιάζει ο Μάξιμος. Όπως αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου, όταν ήταν πιο μικρό έλεγαν πως μοιάζει στον σύζυγο της, αλλά τώρα που έχει μεγαλώσει λένε πως μοιάζει περισσότερη σε εκείνη.

Αθηνά Οικονομάκου: Γυναικάρα η μητέρα της - Δείτε την για πρώτη φορά

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια της και κυρίως στην μητέρα της, καθώς είναι ο άνθρωπος που την στηρίζει σε όλα. Εσείς την έχετε δει; Στο πρόσωπο μαμά και κόρη είναι σαν φωτοτυπίες μεταξύ τους.

Η ηθοποιός της σειράς «Έλα στη θέση μου» μπορεί να δημοσίευσε φωτογραφία τους, ωστόσο θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να προστατεύει τα αγαπημένα της πρόσωπα από τον χώρο των media.

Η Αθηνά Οικονομάκου... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share