Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2025

Ξεσάλωσε στη Μύκονο η Βίκυ Καγιά: Οι ξέφρενοι χοροί μέχρι πρωίας και η τούρτα υπερπαραγωγή για τα 45α γενέθλιά της

Η ημιδιάφανη στιλιστική της επιλογή

5 Ιουλίου 2023 11:25
Ξεσάλωσε στη Μύκονο η Βίκυ Καγιά: Οι ξέφρενοι χοροί μέχρι πρωίας και η τούρτα υπερπαραγωγή για τα 45α γενέθλιά της
Από Εύη Κουρίδου

Με πολύ ανεβασμένη διάθεση γιόρτασε τα 45α γενέθλιά της η Βίκυ Καγιά, σε ένα λαμπερό πάρτι με τα αγαπημένα της πρόσωπα στη Μύκονο.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο, απαλλαγμένη πλέον από επαγγελματικές υποχρεώσεις, γιόρτασε τα γενέθλιά της στο νησί των ανέμων ενώ οι δικοί της άνθρωποι φρόντισαν να κάνουν την ημέρα πιο ξεχωριστή.

Φορώντας ένα μαύρο πολύ στενό see through φόρεμα, η Βίκυ Καγιά έδειξε να εκπλήσσεται πολύ ευχάριστα όταν σε μαγαζί όπου βρισκόταν και διασκέδαζε με την παρέα της εμφανίστηκε μπροστά της μία υπέροχη τούρτα με ένα κεράκι και μικρά πυροτεχνήματα, που έδωσαν άλλον αέρα στην ατμόσφαιρα.

Η Βίκυ Καγιά έσβησε το κεράκι της τούρτας της και δέχτηκε με χαρά τις πιο θερμές ευχές για τα γενέθλιά της. Φυσικά, η προσωπική της σελίδα στο Instagram γέμισε από ευχές, με τους περισσότερους να την αποκαλούν βασίλισσα.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να παραμείνει εκτός για να ξεκουραστεί, εκτός βέβαια, αν μεσολαβήσει κάτι που θα της κινήσει το ενδιαφέρον και θα την κάνει να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Εκείνο που έχει προτεραιότητα για την ίδια τώρα είναι η προσωπική της ξεκούραση και φυσικά η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά.

Χόρευαν στήθος με στήθος: Το πιο καυτό τσιφτετέλι με δύο ξανθιές κουκλάρες που θα σας καθηλώσει

Μια μοναδική στιγμή μας χάρισε η Βίκυ Καγιά, η οποία πέρα από κούκλα είναι και χορευταρού. Σε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η γνωστή παρουσιάστρια βγήκε να διασκεδάσει και χόρεψε με την ψυχή της.

Η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Βιτινάρος ανέβηκαν στην καρέκλα και αφέθηκαν στο ρυθμό της μουσικής, χαρίζοντάς μας μοναδικά στιγμιότυπα με το τσιφτετέλι τους. Με την ευκαιρία, δείτε το επικό τσιφτετέλι πασίγνωστης τραγουδίστριας που γκρέμισε την πίστα.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Ερωτισμός στο «κόκκινο»: Εκρηκτικές ξανθιές χορεύουν τσιφτετέλι και «γκρεμίζουν» το πλατό!

Σε μία από τις εκπομπές του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" δύο παρουσίες ήταν αυτές που τράβηξαν τα βλέμματα και συζητήθηκαν πολύ. Ο λόγος για τη Τζένη Μελιτά και τη Μαντώ Γαστεράτου.

Οι δυο εκρηκτικές και καυτές παρουσίες σηκώθηκαν να χορέψουν τσιφτετέλι και κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω τους! Στην ίδια πίστα βέβαια φωτιά είχε βάλει και η Αθηνά Οικονομάκου με ένα καυτό τσιφτετέλι. Το λίκνισμα των δύο άκρως αισθησιακών και καλλίγραμμων κυριών και η άνεση τους ήταν ένα μοναδικό θέαμα που πραγματικά μοίρασε εγκεφαλικά!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Share