Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024

«Καμαρώνει για τη σχέση του παιδιού της!» - Η μητέρα του συντρόφου του Κασσελάκη, Τάιλερ, στην Κατερίνα Καινούργιου (video)

«Αγαπάει και στηρίζει τα παιδιά της σε κάθε τους βήμα...»

19 Σεπτεμβρίου 2023 17:05
«Καμαρώνει για τη σχέση του παιδιού της!» - Η μητέρα του συντρόφου του Κασσελάκη, Τάιλερ, στην Κατερίνα Καινούργιου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ουποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του το τελευταίο διάστημα. Οι δημοσιογράφοι, ψάχνουν να βρουν λεπτομέρειες τόσο για την επαγγελματική του πορεία όσο και για την προσωπική ζωή του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης από την πρώτη στιγμή έχει αποκαλύψει την σχέση του και έχει πάντα στο πλευρό τον σύντροφό του, Τάιλερ.

Καθώς ο υποψήφιος πρόεδρος έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και η δημοσιογράφος Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ανακάλυψε τη μητέρα του Τάιλερ… Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι η μητέρα του Τάιλερ, ζει στο Παλμ Μπιτς και έχει έναν ακόμη γιο, ο οποίος είναι επίσης ομοφυλόφιλος και πως αγαπάει και στηρίζει τα παιδιά της σε κάθε τους βήμα.

Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι πιο ωραίος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναμφισβήτητα είναι το πρόσωπο της επικαιρότητας, ύστερα από τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του νέου πρόεδρου. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Γρηγόρη Πετράκου για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο για τον Στέφανο Κασσελάκη μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», χαρακτηρίζοντάς τον πιο όμορφο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ξέρετε πόση αδυναμία έχω στον Πρωθυπουργό αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης είναι πιο ωραίος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Συγγνώμη τώρα» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share