Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Γιάννης Μποσταντζόγλου για Δήμητρα Παπαδήμα: «Της λέω να παντρευτούμε τυπικά, για να κρατήσει τη σύνταξή μου όταν πεθάνω» (video)

«Γιατί να χαρίσουμε το χιλιάρικο που παίρνουμε μετά από 52 χρόνια;»

25 Σεπτεμβρίου 2023 11:28
Γιάννης Μποσταντζόγλου για Δήμητρα Παπαδήμα: «Της λέω να παντρευτούμε τυπικά, για να κρατήσει τη σύνταξή μου όταν πεθάνω» (video)
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ / EUROKINISSI
Από Εύη Κουρίδου

Για τη σχέση ζωής που διατηρεί με τη Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Μποσταντζόγλου στο περιοδικό «Λοιπόν».

Σχετικά με το γεγονός ότι της έχει κάνει πρόταση γάμου, αλλά η Δήμητρα Παπαδήμα δε θέλει να παντρευτούν, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου απάντησε: «Ναι, ούτε εγώ θέλω (να παντρευτούμε). Παντρεμένοι ήμασταν, χωρίσαμε, τώρα είμαστε 32 χρόνια μαζί. Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου και αφού έχουμε βρει τα κουμπιά μας και τα κόλπα μας, τι να μας δώσει παραπάνω το συγχωροχάρτι της εκκλησίας;

Εγώ λέω στη Δήμητρα απλά να παντρευτούμε τυπικά, για να κρατήσει τη σύνταξή μου όταν πεθάνω. Κάποια στιγμή θα την πείσω να βάλει μια τζίφρα να πάμε στον δήμαρχο. Γιατί να χαρίσουμε το χιλιάρικο που παίρνουμε μετά από 52 χρόνια;».

Δείτε επίσης: Έξαλλη η Δήμητρα Παπαδήμα: «Η θρησκεία είναι ό,τι χειρότερο για την ανθρωπότητα»

«Θα έλεγα πως είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου, εκτός από τα παιδιά. Είναι και λυσσασμένη με τη δουλειά. Τώρα θα παρουσιάσει "Το Πορτρέτο Της Πηνελόπης Δέλτα", στο Θέατρο Αμαλία από τις 2 Δεκεμβρίου 2023. Και η παράσταση "Αγρίμι" ήταν σπουδαία. Πλέον φαίνεται η επένδυση που έχει κάνει στον εαυτό της, γιατί κουράστηκε, γράφει πολύ», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Με κάτι κοριτσάκια ήταν εύκολο για τον Πέτρο να...» - Αποκαλύψεις "φωτιά" από τον Γιάννη Μποσταντζόγλου για τον Φιλιππίδη

Σε αποκαλύψεις "φωτιά" προχώρησε ο ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου για τον Πέτρο Φιλιππίδη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και στο δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Επίσης, τη δική του απάντηση έδωσε για πρώτη φορά ο Πέτρος Φιλιππίδης σε όσα γράφονται και λέγονται για τον ίδιο τους τελευταίους μήνες.

Εσείς είχατε συνεργαστεί με τον Φιλιππίδη;

Ναι, έχω συνεργαστεί, ήταν μια χαρά. Δεν θα μου έλεγε βέβαια ο Φιλιππίδης και τι κάνει στο κρεβάτι του.

Μόνο αν ήταν εκρηκτικός θα μπορούσατε να γνωρίζετε…

Όχι σ’ εμάς δεν ήταν. Παίζαμε με τον Κώστα Καζάκο σε σκηνοθεσία του Ιορδανίδη, οπότε σε ποιον θα μίλαγε απρεπώς και άσχημα; Δεν τον έπαιρνε. Τώρα με κάτι κοριτσάκια, ήταν εύκολο για τον Πέτρο να λέει μαλ… Ότι θα τους κόψει την καριέρα, δεν θα ξαναπατήσουν στο θέατρο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share