Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Πώς ήρθα στον κόσμο;» - Η επική ατάκα σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν έχει οικογένεια (video)

Σε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε η γνωστή ηθοποιός

3 Νοεμβρίου 2023 12:46
Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Πώς ήρθα στον κόσμο;» - Η επική ατάκα σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν έχει οικογένεια (video)
Από Ανθή Κουρεντζή

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Νίκου Ψαρρά για την ηθοποιό.

Η αγαπημένη ηθοποιός αφηγείται προσωπικές ιστορίες και αναμνήσεις, μιλά για τη βία και τις διακρίσεις εις βάρος των γυναικών, τον γάμο και την οικογένεια.

«Όταν ακούω ιστορίες κακοποίησης παιδιών ή γυναικών, θλίβομαι και εξοργίζομαι. Κάποτε μια δημοσιογράφος με ρώτησε “δεν έχετε οικογένεια;”. Μα πώς δεν έχω οικογένεια, πώς ήρθα στον κόσμο; Μπορεί να μην έκανα παιδί, αλλά έχω ανίψια» τόνισε η ηθοποιός.

«Φωνάζω με όλη μου τη δύναμη εναντίον όλων των ακραίων φαινομένων που δυστυχώς συναντάμε και στη δική μας κοινωνία και μάλιστα σε έξαρση. Στηρίζουμε τη θέση της γυναίκας και τα δικαιώματά της, όχι από φανατικό φεμινισμό, αντίθετα μιλάμε για ισότητα και ισοτιμία όλων των ανθρώπων. Είναι ωραία η συζήτηση για την αποδοχή των σωμάτων, να αποδεχόμαστε ο ένας τον άλλον ολοκληρωτικά και με τον τρόπο που ο άλλος θέλει να είναι» τόνισε η Καρυοφυλλια Καραμπέτη.

Είναι μαζί εδώ και 16 χρόνια: Αυτός ο ηθοποιός είναι ο σύντροφος της Καριοφυλλιάς Καραμπέτη

Η Καριοφυλλιά Καραμπέτη είναι μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες ηθοποιούς και φέτος πρωταγωνιστεί στο «Φλόγα και Άνεμος» της ΕΡΤ, με την ίδια στην προσωπική της ζωή να είναι χαρούμενη εδώ και χρόνια στο πλευρό... συναδέλφου της.

Από το 2006, η ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση με τον... Δείτε περισσότερα στο Tv-24.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share