Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Ερωτευμένη η Σάσα Σταμάτη: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πάντα μου άρεσε, δεν μπορώ να πω ψέματα - Με φιλοξενούσε και περίμενα μπας και περάσω στο υπνοδωμάτιό του»

«Ήταν καψούρης με άλλη»

7 Νοεμβρίου 2023 10:46
Ερωτευμένη η Σάσα Σταμάτη: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πάντα μου άρεσε, δεν μπορώ να πω ψέματα - Με φιλοξενούσε και περίμενα μπας και περάσω στο υπνοδωμάτιό του»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην παρουσίαση του βιβλίου της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου συναντήθηκαν η Σάσα Σταμάτη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει πως ήταν ερωτευμένη μαζί του και πάντα της άρεσε. Μάλιστα, η ίδια δε δίστασε να εξομολογηθεί πως, όταν την φιλοξενούσε, περίμενε μπας και περάσει στο υπνοδωμάτιό του.

«Ο έρωτας δεν περνάει από το στομάχι, πάντα… κοκκάλω ήμουν. Όταν ήμασταν στο Πρωινό με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, επειδή τελείωνα πολύ αργά από τα θέματα, με φιλοξενούσε στο σπίτι του και κοιμόμουν στον καναπέ του. Περίμενα μπας και περάσω στο υπνοδωμάτιο αλλά δεν πέρασα ποτέ» είπε η Σάσα Σταμάτη, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να επισημαίνει με χιούμορ: «Μην ανησυχείς! Δεν έχει περάσει κανείς».

Στη συνέχεια, η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πάντα μου άρεσε, δεν μπορώ να πω ψέματα. Τότε ήταν καψούρης με άλλη». Παράλληλα, δείτε την κατάθεση ψυχής που έκανε για το θάνατο του πατέρα της.

«Μετά από τρελό ξενέρωμα, έπιασα τη μάνα μου και της είπα πριν από λίγες ημέρες: μην περιμένεις γαμπρό στα 42 μου, δεν μπορώ να συμβιβαστώ με έναν άνδρα για να κάνω μόνο παιδί» κατέληξε η Σάσα Σταμάτη.

Δείτε το βίντεο

Δε «μάσησε» τα λόγια του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Με απάτησε τη μέρα της γιορτής μου, είπε ότι ήταν με τον κολλητό της»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δε «μάσησε» τα λόγια του και αποκάλυψε ότι μία σύντροφός του στο παρελθόν τον είχε απατήσει τη μέρα της γιορτής του, ενώ του είχε πει ότι θα ήταν με τον κολλητό της.

Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στο νέο βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα στο Youtube όπου αποκάλυψε την απιστία που βίωσε από σχέση του στο παρελθόν. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε για τη σχέση τους η Ιλένια Ουίλιαμς.

Και πρόσθεσε, για την πρώην σχέση του: «Μου είπε ότι πάει Θεσσαλονίκη με τον κολλητό της και μένω πίσω εγώ και αρχίζουν τα τηλέφωνα: “Είναι εδώ και εδώ με τον τάδε”. Ήμουν στις χειρότερες γιορτές μου, ολοκληρώθηκε η σχέση όταν με χώρισε ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Έβγαλα όλες τις γιορτές με τις πιτζάμες, αυτά είναι σοβαρές στεναχώριες»

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν αποκάλυψε ποια από τις συντρόφους της ζωής του τον απάτησε.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share