Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Ξεκαθάρισμα Γιώργου Λιάγκα για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Έχω όμορφα και γλυκά αισθήματα για εκείνον» (video)

«Είναι ένα μεγάλο κομμάτι και της επαγγελματικής και της προσωπικής μου ζωής»

11 Ιανουαρίου 2024 14:35
Ξεκαθάρισμα Γιώργου Λιάγκα για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Έχω όμορφα και γλυκά αισθήματα για εκείνον» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ότι θέλει να αποστασιοποιηθεί από τον Γιώργο Λιάγκα, προβλήθηκαν και σχολιάστηκαν στο «Πρωινό».

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Όλοι περιμένετε να κάνω ένα κακό σχόλιο για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο Δημήτρης είναι ένα μεγάλο κομμάτι και της επαγγελματικής και της προσωπικής μου ζωής. Και με τα καλά και τα κακά –επειδή οι άνθρωποι λειτουργούμε πάντα κοιτάζοντας το καλό κομμάτι των ανθρώπων όταν περάσει ένα διάστημα εγώ γενικά έχω όμορφα και γλυκά αισθήματα για εκείνον. Για να το λήξω».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε ένα γενικότερο σχόλιο: «Δεύτερον, και δεν είναι για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, γενικό το σχόλιο… Η μεγαλύτερη ελευθερία που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος στη ζωή του είναι όταν ανοίγει η κάμερα ή όταν κλείνει η κάμερα να έχεις την ίδια άποψη για τους ανθρώπους. Γενικό το σχόλιο. Μεγάλη ελευθερία! Λυτρώνεσαι όταν λες να ίδια μπροστά στις κάμερες ή κατ’ ιδίαν σε συναντήσεις. Όταν αναγκάζεσαι άλλα να λες στη ριμάδα την κάμερα κι άλλα σε συζητήσεις είσαι ανελεύθερος κι αυτό είναι μεγάλο βαρίδι για όλους μας. Όταν λύσουμε αυτόν τον δεσμό και ό,τι λέμε στον αέρα αλλά και στους φίλους μας, τότε είμαστε πραγματικά ελεύθεροι».

Ο Γιώργος Λιάγκας τα "έχωσε" στην Τσιμτσιλή: «Δύο φορές ο ίδιος συνεργάτης την οδήγησε σε λάθος! Πρέπει να κοιτάς και ποιος σου φέρνει τι και να είσαι...»

Στη συγγνώμη που ζήτησε ξανά σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τον Γιάννη Στάνκογλου αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό». Επίσης, σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας τα "έχωσε" στην Τσιμτσιλή

«Η Σταματίνα που δεν φταίει σε τίποτα, δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα ζήτησε συγγνώμη για θέματα που έφερε τα οποία έφερε μια συγκεκριμένη συνεργάτης της εκπομπής της. Διότι αυτή είναι η αλήθεια.

Δύο φορές συνεργάτης της εκπομπής, με θέματα που έφερε, την οδήγησε σε λάθος, με αποτέλεσμα μετά συλλήβδην η εκπομπή να ζητάει συγγνώμη. Συμβαίνει και καλώς ζητήσαν συγγνώμη και στις δύο περιπτώσεις, αλλά απλώς το επισημαίνω. Άμα ακούγεται κάτι το οποίο είναι απρεπές ή δεν ισχύει, προφανώς θα ζητήσεις συγγνώμη μετά», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας και Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Μετά από αυτό πρέπει να κοιτάς και ποιος σου φέρνει τι και να είσαι και λίγο επιφυλακτικός, αν ένας συγκεκριμένος σου φέρνει πράγματα που σε οδηγούν σε μια συγγνώμη επαναλαμβανόμενη. Μία φορά συγγνώμη, οκ. Δεύτερη και τρίτη από τον ίδιο άνθρωπο, πάει να πει ότι πρέπει λίγο να τσεκάρεις ποιος λέει τι και να αποδώσεις και την αντίστοιχη σοβαρότητα σε αυτά που σου λέει ο καθένας, που σε οδηγούν να ζητάς γι’ ακόμα μία φορά συγγνώμη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share