Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Στράτος Τζώρτζογλου για ομόφυλα ζευγάρια: «Δεν είμαι καθόλου εναντίον - Δεν ξέρω αν είναι δοκιμασμένο για να πεις ότι είναι υγιές»

«Αυτή τη στιγμή είναι σαν ένα πείραμα, θα πετύχει; ή όχι;»

17 Ιανουαρίου 2024 14:44
Στράτος Τζώρτζογλου για ομόφυλα ζευγάρια: «Δεν είμαι καθόλου εναντίον - Δεν ξέρω αν είναι δοκιμασμένο για να πεις ότι είναι υγιές»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου, αναφέροντας πως δεν είναι καθόλου εναντίον, αλλά δεν ξέρει αν είναι δοκιμασμένο, για να πει κανείς ότι είναι υγιές. Παράλληλα, υπέρ της τεκνοθεσίας είναι και η Βάνα Μπάρμπα.

«Δεν έχω άποψη για τα ομόφυλα ζευγάρια ή την τεκνοθεσία. Το νομοσχέδιο θα περαστεί, είναι μια νέα γραμμή και θα πρέπει κυρίως τα ομόφυλα ζευγάρια να επικεντρωθούν σε αυτό. Γιατί αυτή τη στιγμή είναι σαν ένα πείραμα, θα πετύχει; ή όχι;

Ο κάθε γάμος είναι ένα πείραμα, το οποία καθημερινά πρέπει να είσαι απο πανω από τη σχέση. Ακόμα και αν φύγει ο έρωτας πρέπει να μείνει έστω η αγάπη και σε περίπτωση που έχουν γίνει γονείς δυσκολεύει το πείραμα.

Ειδικά τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν ένα λόγο ακόμα παραπάνω γιατί είναι λίγο περίεργο δεν ξέρω αν είναι δοκιμασμένο για να πεις ότι είναι υγιές. Δεν είμαι εναντίον καθόλου εναντίον. Είμαι σύμφωνος στο βαθμό που κάποιος αναλάβει όλη την ευθύνη του εγχειρήματος…», σχολίασε ο ηθοποιός.

Δείτε το απόσπασμα από τις δηλώσεις:

Μίλησε όπως κανείς η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Όλοι πρέπει να περνάμε από αξιολόγηση πριν κάνουμε παιδιά» - Η τοποθέτησή της για τον γάμο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών (video)

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» παραχώρησε η ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, πήρε θέση για τη συζήτηση που γίνεται περί γάμου και τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

«Είχαμε σκεφτεί να υιοθετήσουμε ένα παιδί, αλλά δεν έγινε. Μέχρι να το σκεφτούμε και να πάρουμε την τελική απόφαση ήρθε ο κορονοϊός και το αφήσαμε», είπε και συνέχισε:

«Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα. Βλεπω γύρω μου ετεροφυλόφιλα ζευγάρια που έχουν παιδιά στα νοσοκομεία από ξυλοδαρμό, βλέπω τέτοια ζευγάρια να έχουν σκοτώσει τα παιδιά τους, παιδιά από “κανονικά” ζευγάρια. Η κανονικότητα δεν τα πήγε καλά. Ας δούμε λοιπόν και κάτι άλλον. Πρέπει όλοι να περνάμε από αξιολόγηση πριν κάνουμε παιδιά», δήλωσε.

«Το #MeToo δεν ήταν μια διαδικασία που είχε αρχή και τελείωσε. Συνεχίζεται ως σήμερα. Μιλάνε ακόμα άνθρωποι χωρίς να το κάνουν γνωστό. Έχει μπει άνω τελεία στον χώρο της υποκριτικής γιατί εκκρεμούν κάποια δικαστήρια. Τα Μέσα παίρνουν ένα γεγονός, το φτάσουν στο πικ και μετά πάνε στο επόμενο. Δεν με ζορίζουν τα Μέσα πλέον, μιλάω πάντα όπου και όποτε θέλω», κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share