Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Τραγικές ώρες για την Κέιτ Μίντλετον: «Αν η ανάρρωση δεν προχωρήσει όπως πρέπει...» - Το άγνωστο δράμα της Πριγκίπισσας

«Η ζωή της βρέθηκε σε...»

30 Ιανουαρίου 2024 11:52
Τραγικές ώρες για την Κέιτ Μίντλετον: «Αν η ανάρρωση δεν προχωρήσει όπως πρέπει...» - Το άγνωστο δράμα της Πριγκίπισσας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανησυχία επικρατεί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ αναφορικά με την πορεία της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, παρά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομέιο.

Η μόνη εικόνα που υπάρχει διαθέσιμη στο διαδίκτυο από το χθεσινό εξιτήριο της Κέιτ Μίντλετον από το νοσοκομείο, είναι αυτή της προσωπικής βοηθού της Νατάσα Άρτσερ, που οδηγεί ανήσυχη και φυσικά ανθρώπους από την κουστωδία του παλατιού.

Μόνο η ανακοίνωση του Παλατιού και κάποια σκόρπια ρεπορτάζ των ταμπλόιντς για τα δώρα και τα λουλούδια που κατέφθαναν μέρες τώρα στο νοσοκομείο αλλά και στο εξοχικό σπίτι του Ουίνδσορ για την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Δύσκολες ώρες για την Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο

Και ενώ δεν έχει προκύψει απολύτως κανένα νεότερο για τον πραγματικό λόγο που οδήγησε την Κέιτ Μίντλετον σε ένα τόσο σοβαρό χειρουργείο, το βράδυ της Κυριακής, μία δημοφιλής πολιτική εκπομπή της ισπανικής τηλεόραση, άφηνε να ακουστεί μία είδηση «βόμβα», που φυσικά έφτασε και μέχρι τη Βρετανία.

«Η ζωή της βρέθηκε σε σοβαρότατο κίνδυνο», ανέφερε ένας από τους δημοσιογράφους που βρέθηκε προσκεκλημένος της Έμα Γκαρσία και της εκπομπής της Fiesta πολιτικού και κοινωνικού περιεχομένου, που, πολύ συχνά σχολιάζει και μεταδίδει αποκλειστικά ρεπορτάζ για τον ισπανικό βασιλικό οίκο και όχι μόνο. Σημειώνεται εδώ ότι στην ισπανική τηλεόραση, παρά τον σεβασμό στη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, πολύ συχνά δίνονται στη δημοσιότητα ακόμα και ρεπορτάζ που ενδεχομένως θίγουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά σέβονται τον λαό της Ισπανίας.

Και ενώ η παρουσιάστρια δίνει τον τόνο, το ιστορικό και όλες τις μέχρι σήμερα γνωστές πληροφορίες για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της Κέιτ Μίντλετον, ένας από τους δημοσιογράφους του πάνελ της εκπομπής δίνει ακόμα μία πληροφορία που αφορά στη μυστικότητα με την οποία το Παλάτι αντιμετωπίζει αυτό το μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Δύσκολες ώρες για την Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο

«Την αλήθεια δεν θα τη μάθουμε ποτέ, εκτός αν η ανάρρωση δεν προχωρήσει όπως πρέπει, οπότε δεν θα έχουν και άλλη επιλογή», τόνισε ένας από τους συντελεστές της εκπομπής, τα λόγια του οποίου έκανε πρωτοσέλιδο τίτλο στον ιστότοπό της και η ισπανική Marca.

Όπως ήταν φυσικό, αυτές οι δύο πληροφορίες οδήγησαν την παρουσιάστρια του Telecinco σε καταιγισμό ερωτημάτων: «Μεταξύ των διαθέσιμων πληροφοριών... είναι καλά αυτή τη στιγμή; Κινδυνεύει αυτή τη στιγμή η ζωή της;», ρώτησε η Γκαρσία.

Η απάντηση κάθε άλλο παρά καθησυχαστική ήταν: «Η ζωή της βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο. Η ανησυχία στον βασιλικό οίκο της Αγγλίας ήταν αισθητή. Η μετεγχειρητική διαδικασία ήταν περίπλοκη και προτεραιότητα ήταν να σωθεί η ζωή της», ήταν η απάντηση που πήρε από το πάνελ.

Στις φωνές που επέμεναν ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να επιβεβαιώνει τα παραπάνω, η απάντηση ήταν κατηγορηματική: «Το μόνο ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο στοιχείο –και απολύτως πραγματικό- είναι το ανήσυχο πρόσωπό του συζύγου της εκείνη την ημέρα μέσα στο αυτοκίνητο. Και αυτή είναι η μόνη εικόνα που έχουμε δει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share