Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Εδώ θα στεγάσουν τον έρωτά τους Βανδή - Μπισμπίκης: Το οικόπεδο των 12 στρεμμάτων που αγόρασε το ζευγάρι στο Ρέθυμνο - Μόλις 1,5 χιλιόμετρο από τη θάλασσα (Video)

Αυτή τη θέα θα αντικρίζει η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη από το νέο τους οικόπεδο στο Γεράνι Ρεθύμνου

31 Ιανουαρίου 2024 14:26
Εδώ θα στεγάσουν τον έρωτά τους Βανδή - Μπισμπίκης: Το οικόπεδο των 12 στρεμμάτων που αγόρασε το ζευγάρι  στο Ρέθυμνο - Μόλις 1,5 χιλιόμετρο από τη θάλασσα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ θα στεγάσουν τον έρωτά τους Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης καθώς το ζευγάρι προχώρησε στην αγορά ενός οικοπέδου έκτασης 12 στρεμμάτων στο Γεράνι Ρεθύμνου, όπως έγινε γνωστό μέσα από το «Πρωινό» και το ρεπορτάζ του Γιάννη Μαλλιαρού.

Όπως έγινε γνωστό, το οικόπεδο βρίσκεται στην περιοχή Γεράνι στο Ρέθυμνο, έχει απόσταση 1,5 χιλιόμετρο από τη θάλασσα και έχει εξαιρετική θέα προκειμένου να χτίσουν την εξοχική τους κατοικία. Παράλληλα, δείτε εδώ το ασίκικο ζεϊμπέκικο της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Τρελά ερωτευμένος ο Μπισμπίκης με τη Βανδή: Τη σφιχταγκαλιάζει στη μέση του Λονδίνου και της γράφει «ζωή μου» (photo)

Ένα τυφερό στιγμιότυπο μοιράστηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης στα social media, από το ταξίδι του με τη Δέσποινα Βανδή στο Λονδίνο.

Ο ηθοποιός ταξίδεψε στο Λονδίνο μαζί με την τραγουδίστρια μετά την Πρωτοχρονιά, καθώς βρήκαν κι οι δύο ελεύθερο χρόνο, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Δείτε επίσης: Σάκης Κατσούλης: «Το παιδί μας με τη Μαριαλένα έρχεται! Για τον γάμο πρέπει πρώτα να κάνω πρόταση» (video)

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε αγκαλιά στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να δημοσιεύει στη συνέχεια το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πάνω στο story που ανήρτησε, έγραψε για τη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή: «Ζωή μου».

Η ανάρτηση του Μπισμπίκη με τη Βανδή αγκαλιά στο Λονδίνο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share