Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024

Με τρεμάμενη φωνή η Δέσποινα Βανδή: «Είμαι ευγνώμων...» - Συγκινημένη με την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη (video)

Η αναφορά στον σύντροφό της και η συγκίνηση

9 Μαρτίου 2024 20:36
Με τρεμάμενη φωνή η Δέσποινα Βανδή: «Είμαι ευγνώμων...» - Συγκινημένη με την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Κοκλώνης καλησπέρισε για άλλο ένα Σαββατόβραδο κοινό και κριτές του J2US σε μεγάλο σόου του Alpha.

Ο παρουσιαστής, αμέσως μετά την έναρξη του σόου έστειλε τα περαστικά του στον Βασίλη Μπισμπίκη μέσω της Δέσποινα Βανδή, μετά την πρόσφατη περιπέτεια του ηθοποιού με την υγεία του.

«Ελπίζω να έχουν περάσει τα δύσκολα και να ξεκινήσει αυτή η νέα εβδομάδα που έρχεται καλύτερα», είπε ο Νίκος Κοκλώνης στη Δέσποινα Βανδή η οποία του απάντησε: «Τα δύσκολα πέρασαν. Έχει ήδη ξεκινήσει καλύτερα. Είμαι ευγνώμων και είμαι καλά», σχολίασε η τραγουδίστρια και κριτής του J2US.

Ενώ ο Νίκος Κοκλώνης έστειλε τα περαστικά και τα χαιρετίσματά του στον γνωστό ηθοποιό: «Η αγάπη μας ήταν μαζί σου και περαστικά στον Βασίλη», είπε στην Δέσποινα Βανδή ο παρουσιαστή του J2US.

Είπε μόνο 3 λέξεις: Η πρώτη αντίδραση της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη μέσα από το νοσοκομείο

Σε ιδιωτική κλινική των βορείων προαστίων νοσηλεύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης, όπου τον μετέφερε η Δέσποινα Βανδή με έντονες ενοχλήσεις στο στήθος του.

Όπως αποδείχθηκε από τους γιατρούς, ο ηθοποιός έπαθε έμφραγμα και μπήκε άμεσα στο χειρουργείο, ωστόσο, μετά έπαθε και δεύτερο έμφραγμα με αποτέλεσμα να μπει ξανά στο χειρουργείο.

Από το πλευρό του δεν έφυγε ούτε για ένα λεπτό η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια στέκεται βράχος στο πλάι του και τον φροντίζει ώστε να μην του λείψει τίποτα.

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο MEGA, το πρωί της Παρασκευής (8/3), έστειλε περαστικά, με τη Δανάη Μπάρκα μάλιστα να μεταφέρει και το μήνυμα που της έστειλε η Δέσποινα Βανδή.

«Να στείλουμε τα περαστικά μας. Να είναι καλά. Εγώ τα έστειλα ήδη. Η Δέσποινα μου είπε ότι είναι όλα καλά. Περαστικά», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Τρελά ερωτευμένος ο Βασίλης Μπισμπίκης: Το «Σ' αγαπώ» στη Δέσποινα Βανδή ενώ ήταν στην πίστα

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχει κρύψει τον έρωτά του για τη Δέσποινα Βανδή, όντας και ο κορυφαίος της θαυμαστής και απολαμβάνοντάς τη σε κάθε της εμφάνιση στην πίστα.

Ο ηθοποιός, που έδωσε και το «παρών» στην πορεία για τα Τέμπη, πέρασε ακόμα ένα βράδυ στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια κι εκείνοι, για ακόμα μια φορά δεν έχασε την ευκαιρία να εκδηλώσει τον έρωτά της για αυτόν.

Η Δέσποινα Βανδή, ενώ βρισκόταν στην πίστα, αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη κάποιουυς στίχους από το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Τίποτα εσύ» κι εκείνος κοιτάζοντάς τη στα μάτια της είπε «Σ’ αγαπώ», αγνοώντας τον κόσμο γύρω του και τα βλέμματα που ήταν στραμμένα πάνω τους. Εκείνη του απάντησε «κι εγώ» και συνέχισε να του τραγουδά, με τον έρωτά τους να ξεχειλίζει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share