Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Φορούσαν μόνο τα μπουρνούζια τους και κυμάτιζαν ελληνικές σημαίες: Μοναδικές στιγμές για Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριο Λεμονίδη στην Αράχωβα

Ζουν το δικό τους... παραμύθι

18 Μαρτίου 2024 14:46
Φορούσαν μόνο τα μπουρνούζια τους και κυμάτιζαν ελληνικές σημαίες: Μοναδικές στιγμές για Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριο Λεμονίδη στην Αράχωβα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (18/3) πέρασε ευχάριστα για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι και το σύζυγό της, Νεκτάριο Λεμονίδη, με το ζευγάρι να συνεχίζει να ζει... το δικό του παραμύθι.

Με φωτογραφίες, που δημοσιεύει στο instagram η γνωστή επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια ριάλιτι βλέπουμε τις όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές, που περνάει με τον αγαπημένο της. Το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (18/3) μάλιστα το ζευγάρι φωτογραφήθηκε στο μπαλκόνι, όσο έπαιρνε το πλούσιο πρωινό του, με τα μπουρνούζια του - κυματίζοντας παράλληλα ελληνικά σημαιάκια, με φήμες να κάνουν λόγο για εγκυμοσύνη της πρώην Survivor.

«Χρόνια Πολλά Ελλάδα! Καλή Σαρακοστή!!», έγραψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Βαρβάτο αρσενικό ο Νεκτάριος Λεμονίδης: «Πρέπει να μαγειρεύει η Ελίζαμπεθ, έχει βρει τον άντρα τον σωστό και πρέπει να τον ταΐζει»

Μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησαν από κοινού ο Νεκτάριος Λεμονίδης και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, για τον έγγαμο βίο τους.

Όπως υπογράμμισε ο γιατρός, «δε χάθηκα, εδώ είμαι, υπάρχω, όλα καλά. Η Ελίζαμπεθ μπορεί να είναι παντρεμένη, αλλά πρέπει να βγαίνει και μόνη της, για να ζει την ελευθερία της. Πρέπει να μαγειρεύει η Ελίζαμπεθ, γιατί όταν έχει βρει τον άντρα τον σωστό, πρέπει να τον ταΐζει κιόλας. Κάθε εβδομάδα μου ψάχνει το κινητό».

Σχετικά με τους ελέγχους των Αρχών μετά τον γάμο τους, ο Νεκτάριος Λεμονίδης τόνισε: «Συνέβη αυτό που συνέβη, εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι, δεν κάναμε κάτι κακό. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», ενώ η Ελίζαμπεθ Ελέτσι πρόσθεσε ότι βρήκαν ποιος το ξεκίνησε όλο αυτό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share