Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Έβαλε ποδιά στον σύζυγό της και πήγαν στον Μάρκο Σεφερλή!

Θα κατακτήσουν τον Έκτορα ή όχι;

29 Μαρτίου 2024 08:15
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Έβαλε ποδιά στον σύζυγό της και πήγαν στον Μάρκο Σεφερλή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Survivor Ελίζαμπεθ Ελέτσι έρχεται σήμερα (28/3) μαζί με τον σύζυγό της Νεκτάριο Λεμονίδη στην κουζίνα του "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου" και ελπίζουν να καταπλήξουν τον Έκτορα με το πιάτο τους.
Απέναντί τους βρίσκουν τους προηγούμενους νικητές, Ειρήνη και Λουκά.

Διαβάστε περισσότερα: Φορούσαν μόνο τα μπουρνούζια τους και κυμάτιζαν ελληνικές σημαίες: Μοναδικές στιγμές για Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριο Λεμονίδη στην Αράχωβα

Η Ειρήνη με τον Λουκά ξεπέρασαν το άγχος της πρώτης φοράς και μπαίνουν στην κουζίνα με περισσότερη όρεξη για προσωπικές συζητήσεις, χορό και μαγειρική. Οι δυο τους ξεκινούν να μαγειρεύουν «λαβράκι σοτέ με σπανάκι και ντοματίνια» και είναι σίγουροι πως θα κερδίσουν και αυτή τη φορά. Θα καταφέρει και αυτό το πιάτο να αποσπάσει καλά σχόλια από τον Έκτορα;

Η Ελέτσι μαζί με το σύντροφο της στο Σεφερλή

Η Ελίζαμπεθ και ο Νεκτάριος, πρόσφατα παντρεμένοι και πολύ ερωτευμένοι, θέλουν να αποδείξουν ότι εκτός από τη ζωή, έχουν πολύ καλή χημεία και στην κουζίνα. Ενώ ο Νεκτάριος, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της Ελίζαμπεθ, μαγειρεύει «μπριάμ στην κατσαρόλα», εκείνη εκμυστηρεύεται στον Μάρκο μυστικά της κοινής τους, πλέον, ζωής.
Θα καταφέρουν να εκτελέσουν σωστά τη συνταγή ή τα λάθη θα είναι μη αναστρέψιμα;

Η Ελέτσι μαζί με το σύντροφο της στο Σεφερλή

Ξεκαθαρίζει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Δεν είμαι έγκυος ακόμα - Μου αρέσει που είμαι δούλα και κυρά» (video)

«Δεν είμαι έγκυος» ξεκαθάρισε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι απαντώντας στις φήμες πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Νεκτάριο Λεμονίδη.

Η νιόπαντρη πρώην παίκτρια του Survivor επισήμανε ότι της αρέσει που είναι δούλα και κυρά ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στον αγαπημένο της.

Δείτε επίσης: Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Νεκτάριο Λεμονίδη: «Με γοήτευσε ότι είναι σταθερός και οικογενειάρχης, ήταν έρωτας από το Ιnstagram»

Συγκεκριμένα, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε: «Γιατί λένε όλοι ότι είμαι έγκυος; Τόσο πολύ πάχυνα; Ειλικρινά, δεν είμαι έγκυος. Είναι κάτι το οποίο θέλουμε και εγώ και ο Νεκτάριος. Όταν έρθει η στιγμή, θα το καταλάβετε, θα φουσκώσω».

«Μου αρέσει πάρα πολύ να φροντίζω τον σύζυγό μου και θέλω να κάνει διατροφή. Παίζει πολύ γλυκοπατάτα αυτήν την εβδομάδα και εδώ και δύο εβδομάδες οι καύσεις πάνε φουλ. Πώς γίνονται οι καύσεις; Στην τουαλέτα! Μου αρέσει που είμαι δούλα και κυρά», σημείωσε στη συνέχεια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share