Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Η Super Κική «κατακεραυνώνει»: «Είδα ασέβεια...Με απογοήτευσε πάρα πολύ» (video)

Τι αποκαλύπτει;

4 Απριλίου 2024 08:47
Η Super Κική «κατακεραυνώνει»: «Είδα ασέβεια...Με απογοήτευσε πάρα πολύ» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κόλαφος ήταν η Super Κική σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Τετάρτης στη δημόσια τηλεόραση. Εξομολογείται ότι η τηλεόραση την απογοήτευσε βαθιά.

Τι δηλώνει

“Πνίγηκα στον χώρο της τηλεόρασης. Γενικά, το κεφάλι μου είναι πολύ αθώο και δεν πονηρεύεται εύκολα. Αν την πατήσω, την πατάω έτσι.

Δηλαδή νιώθω οικεία, λέω παραπάνω πράγματα που δεν πρέπει να πω και άλλος μου λέει “έλα εδώ, πες τα άνετα” αλλά… μπαμ… την τρώω ξαφνικά από πίσω! Δεν πρόκειται να πονηρευτώ ποτέ και το έχω αποδεχθεί αυτό το πράγμα”.

Δείτε επίσης: Super Κική για το φιλί στα χείλη με τη συνέταιρό της στο Dragons’ Den: «Είμαστε πολύ αγαπημένες»

“Η τηλεόραση με απογοήτευσε πάρα πολύ γιατί ήταν ο καημός μου από όταν ήμουν μικρή. Με απογοήτευσε ο τρόπος που μου μίλαγαν, με απογοήτευσε το ότι φαινόμουν σαν ένα κουτάκι αναψυκτικού κάποιες φορές, είδα ασέβεια.

Η Super Kiki αποκαλύπτει

Δηλαδή δεν περίμενα να μου στρώνουν και κόκκινο χαλί αλλά δεν ήταν καθόλου ωραίο το κλίμα. Πάντα, εν τω μεταξύ, θυμάμαι να βλέπω την γκρι καρέκλα του Γρηγόρη και να λέω στη μάνα μου: εκεί θέλω να κάτσω” εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η νεαρή influencer.

“Δεν έχω ονειρευτεί ποτέ κάτι που ήδη έχω κάνει, πάντα όλα ήρθαν μόνα τους. Προτάσεις δεξιά και αριστερά. Πάντα ήθελα να είμαι διασκεδαστής, ένας αναρχικός διασκεδαστής.

Θεωρώ ότι είναι δώρο να κάνεις infuencing σε κάποιον για να ζει πιο άνετα. Δηλαδή θα το ήθελα και γω αυτό” συμπλήρωσε, επίσης, η Super Κική στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλυπτεί: «Με τον σύντροφό μου... Μπορεί μια φορά...»

Για άλλη μία φορά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για όλους και για όλα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Μιλώντας στο Happy Day του Alpha, αναφέρθηκε στον σύντροφο της.

Το μοντέλο είπε αρχικά ότι :«Δεν νομίζω ότι είχα σχέση με κάποιον που να ήταν πιο ευκατάστατος από μένα».

Ταυτόχρονα, αποκάλυψε :«Δεν μένουμε μαζί με τον σύντροφό μου. Είναι πολύ καλό παιδί, πολύ καλόψυχος. Δεν νομίζω ότι είχα σχέση με κάποιον που να ήταν πιο ευκατάστατος από μένα. Μπορεί μια φορά, αλλά δεν έχει να κάνει με αυτό»

Για το Shopping Star τόνισε: «Έχω λατρέψει το Shopping Star και θα ήθελα να συνεχιστεί. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα. Θα ταίριαζε πολύ στην Έλενα Χριστοπούλου να παρουσιάσει το “Tv Stars παρουσιάστε”»

«Ακολουθώ τους πρώην συντρόφους μου στο Instagram», πρόσθεσε επίσης η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα παντρευτεί σύντομα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απλά χαμογέλασε και δεν θέλησε να απαντήσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share