Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Το παραδέχθηκε για την πρώην του ο Διονύσης Σχοινάς: «Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου»

Η εξομολόγηση του τραγουδιστή για πρώτη φορά

12 Απριλίου 2024 10:45
Το παραδέχθηκε για την πρώην του ο Διονύσης Σχοινάς: «Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου απάντησε ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος διατηρούσε δεσμό μαζί της προτού γνωρίσει την Καίτη Γαρμπή.

Όσον αφορά τη σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή, αλλά και την Έλλη Κοκκίνου, με την οποία είχε γραφτεί πως θα συνεργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, ο Διονύσης Σχοινάς τόνισε:

«Με την Καίτη έχουμε γίνει μια γροθιά και με τον Δημήτρη. Όποτε πέφτει ο ένας, τον σηκώνει ο άλλος κι όποτε έχει πρόβλημα ο ένας, τον στηρίζει ο άλλος… Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου. Με πείραξε ότι βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει. Αυτοί οι ίδιοι που το λένε, εκτίθενται».

Δείτε επίσης: Κατάθεση ψυχής από την Έλλη Κοκκίνου: «Έχω νιώσει μισοτελειωμένη για έναν έρωτα, πάνω από μία φορά» (video)

Καίτη Γαρμπή: «Δεν μπορώ να φανταστώ να μην πιάνω το χέρι του Διονύση, ακόμα και όταν βλέπουμε ταινία» (video)

Μια τρυφερή δήλωση έκανε η Καίτη Γαρμπή στον αέρα του J2US, το βράδυ της Κυριακής (7/4), για τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά. Με αφορμή την εντυπωσιακή εμφάνιση της Σοφίας Κουρτίδου και του Γιάννη Σεβδικαλή, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον άνδρα της ζωής της.

Το δίδυμο των παικτών, που είναι μαζί και εκτός παιχνιδιού, κατάφερε να αγγίξει τις καρδιές τόσο του κοινού όσο και της κριτικής επιτροπής. Μέσα σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, η Καίτη Γαρμπή μίλησε για τον έρωτα, ενώ το ζευγάρι δεν έπαψε να είναι ενωμένο, κρατώντας συνεχώς ο ένας το χέρι του άλλου.

Δείτε επίσης: Ο Πέτρος Λαγούτης είπε αυτό που όλοι σκέφτονται για τον χωρισμό - «Όταν φεύγει το s@χ από τη μέση, οι σχέσεις γίνονται καλύτερες

«Γεια σας παιδιά, πραγματικά και εμένα με άφησε άφωνη αυτό που έκανε η Σοφία. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο και αξίζει το χειροκρότημα, τον σεβασμό και τον θαυμασμό μας», είπε αρχικά η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Το ότι δεν κρατιέστε από το χέρι όση ώρα μιλάμε και όση ώρα στέκεστε εκεί, με συγκινεί πάρα πολύ. Και εγώ, μετά από 30 χρόνια, δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν μπορώ να μην πιάνω το χέρι του Διονύση, ακόμα και όταν βλέπουμε ταινία», συμπλήρωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share