Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Δεν έκρυψε τα λόγια του ο Νίκος Γκάνος: «Τη Ναταλία Γερμανού την συμπαθούσα, αλλά όταν δουλέψαμε μαζί...» (video)

«Όταν την βλέπω στην τηλεόραση...»

21 Απριλίου 2024 17:56
Δεν έκρυψε τα λόγια του ο Νίκος Γκάνος: «Τη Ναταλία Γερμανού την συμπαθούσα, αλλά όταν δουλέψαμε μαζί...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τον Αλέξανδρο Ρούτα έδωσε ο Νίκος Γκάνος. Ο τραγουδιστής απάντησε για τη Μαρία Αντωνά και τον χωρισμό από τον Άρη Σοϊλέδη, αλλά και για τη συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού.

«Δεν μετάνιωσα που πήγα στο Survivor, γνώρισα φίλους όπως τη Μαρία Αντωνά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Μέσω της Ασημίνας γνώρισα τον Χρήστο Δάντη και θα έχουμε και μια συνεργασία τώρα. Η Μαρία δεν περίμενε το χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, ήταν ξαφνικό για όλους και δύσκολο. Η Μαρία στο Survivor μιλούσε συνέχεια για τον Άρη. Ήταν μια δύσκολη περίοδος, αλλά τώρα η Μαρία είναι καλά», είπε αρχικά ο Νίκος Γκάνος.

Δεν έκρυψε τα λόγια του ο Νίκος Γκάνος: «Τη Ναταλία Γερμανού την συμπαθούσα, αλλά όταν δουλέψαμε μαζί...» (video)

Ο Νίκος Γκάνος είπε στη συνέχεια: «Δεν θέλω να βρίσκομαι σε πάνελ, το έχω κάνει και δεν πέρασα ωραία. Τη Ναταλία τη συμπαθούσα πάρα πολύ πριν τη γνωρίσω, αλλά στη δουλειά δεν τα πήγαμε καλά. Τώρα πια, όταν τη βλέπω στην τηλεόραση, μου είναι συμπαθής».

Ναταλία Γερμανού για Νίκο Καρβέλα: «Μου έγραφαν αυτό μετά τη συνέντευξη και του είπα δε σε ξαναφέρνω»

Μία ημέρα μετά τη συνέντευξη στον Νίκο Καρβέλα, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει ένα σχόλιο σχετικά με αυτό, στην εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται».

Ο παρουσιάστρια δήλωσε πολύ χαρούμενη, γιατί έλαβε πολλά μηνύματα από τον κόσμο, που της έλεγαν συγχαρητήρια και πως πρώτη φορά άκουσαν αυτά που ήθελε να πει.

Δείτε επίσης: Επικό «άδειασμα» από Καρβέλα σε Λυμπεράκη: «Αυτή είναι η πρώτη φορά που βγαίνω στην τηλεόραση μετά από 25 χρόνια» (video)

«Πραγματικά, θέλω να πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για ένα πράγμα. Γιατί έλαβα πάρα πολλά μηνύματα για τον Νίκο. Μηνύματα που μου έλεγαν ότι "ακούσαμε για πρώτη φορά τον Νίκο Καρβέλα". Ακούσαμε τι έχει να πει αυτός ο άνθρωπος, αυτό το μυαλό. Μου στέλνανε "πες του πως τον αγαπάμε". Απαντούσα, απαντούσα... δηλαδή κάποια στιγμή του λέω "δε σε ξαναφέρνω, πιάστηκε το χέρι μου"», είπε η Ναταλία Γερμανού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share