Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024

«Έχω μια βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ»: Το άγνωστο δράμα της Αντιγόνης Κουλουκάκου, ο λόγος που δεν προχωρά σε γάμο (video)

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πρώτη φορά τον πραγματικό λόγο που δεν παντρεύεται

18 Μαΐου 2024 18:23
«Έχω μια βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ»: Το άγνωστο δράμα της Αντιγόνης Κουλουκάκου, ο λόγος που δεν προχωρά σε γάμο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναισθηματικά φορτισμένο έγινε το κλίμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της Αντιγόνης Κουλουκάκου στον Τάσο Ιορδανίδη και την εκπομπή «Μπαμπά-δες».

Η ηθοποιός μίλησε για τον γιο που απέκτησε πρόσφατα με τον σύντροφό της, την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και για τον αναπάντεχο λόγο που δεν παντρεύεται.

«Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη, οι πρώτοι 3-4 μήνες ήταν δύσκολοι. Άρχισα να καταλαβαίνω πράγματα από την 22η εβδομάδα και μετά που αρχίζεις και να το ακούς. Τότε νομίζω άρχισαν να αλλάζουν κάποια πράγματα μέσα μου», είπε αρχικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Δείτε επίσης: Αντιγόνη Κουλουκάκου για μητρότητα: «Νέες μανούλες παίρνουν άδεια από τη δουλειά, δεν το καταλαβαίνω, το θεωρώ και λάθος»

Ενώ πρόσθεσε: «Και την ημέρα που γεννήθηκε, πάλι δεν μπορώ να σου πω ότι έπαθα κάτι, δεν το συνειδητοποίησα άμεσα. Δεν πετάχτηκα στο ταβάνι από τη χαρά. Άρχισα να νιώθω κάτι από τη στιγμή που έκανα τον πρώτο θηλασμό».

Τέλος, σε ερώτηση για την απώλεια του πατέρα της, ο οποίος δεν είναι δίπλα της να δει το εγγόνι του, η Αντιγόνη Κουλουκάκου βούρκωσε απαντώντας για τον λόγο που δεν παντρεύεται: «Θέλεις να βάλω τα κλάματα. Έχω μια βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ.

Θεωρώ ότι είμαι παντρεμένη, αλλά ο μοναδικός λόγος που δεν παντρεύομαι, είναι γιατί δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία. Θα μπορούσε να με πάει ο γιος του συντρόφου μου από τον προηγούμενο γάμο του, αλλά ένας λόγος εσωτερικός δικός μου», είπε εννοώντας την απουσία του πατέρα της, καθώς μόνο εκείνον θα ήθελε να την συνοδεύσει ντυμένη νύφη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share