Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Καινούργια τατουάζ, wet look, και… σκάφος: Τραβάει τα μαλλιά του ο Μιχόπουλος, όλα τα likes στα… πόδια της Αθηνάς Οικονομάκου

Σαν να του λέει... Κοίτα τι έχασες

28 Μαΐου 2024 15:51
Καινούργια τατουάζ, wet look, και… σκάφος: Τραβάει τα μαλλιά του ο Μιχόπουλος, όλα τα likes στα… πόδια της Αθηνάς Οικονομάκου
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε φωτογραφίες της με μαγιό, πάνω σε σκάφος, στο Instagram, εντυπωσιάζοντας τους ακόλουθούς της με τις εντυπωσιακές αναλογίες που διαθέτει.

Ειδικότερα, η ηθοποιός φόρεσε ένα ολόσωμο μαγιό και παίρνει διάφορες πόζες, ακουμπώντας σε ένα τζάμι – καθρέφτη, με αποτέλεσμα, μέσα σε λίγες ώρες, η δημοσίευσή της ξεπέρασε τις 25.000 likes.

Μάλιστα, τις φωτογραφίες της η επιχειρηματίας συνόδευσε με τη λεζάντα «ηρεμία».

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου

Κανένας Μιχόπουλος: Έχει ήδη περάσει στο επόμενο «βήμα» μετά το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου - «Προχωράμε, η ζωή συνεχίζεται»

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν προ ολίγου καιρού το διαζύγιό τους, με την ηθοποιό και επιχειρηματία να απαντά στην κάμερα του ΑΝΤ1 για τη ζωή μετά τον χωρισμό.

Όπως και τις προηγούμενες φορές, έτσι και τώρα, η Αθηνά Οικονομάκου απέφυγε ευγενικά να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν στην προσωπική της ζωή, με ένα νέο διαζύγιο να απασχολεί εσχάτως την ελληνική showbiz.

Η νέα κίνηση της Οικονομάκου και η ζωή μετά το διαζύγιο με τον Μιχόπουλο

«Λίγο επαγγελματικά και λίγο ξεκούραση στο Μιλάνο. Του χρόνου θα δούμε τι θα κάνουμε. Είμαστε σε συζητήσεις για τα τηλεοπτικά. Δε μπορώ να πω κάτι, είναι νωρίς ακόμα», είπε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου που έφευγε για την γειτονική πόλη, όταν την πέτυχε το συνεργείο του ΑΝΤ1.

«Πηγαίντε κι εσείς να ξεκουραστείτε, δεν έχω να πω τίποτα. Προχωράμε γενικά. Όλα καλά, είμαι πολύ καλά. Η ζωή συνεχίζεται», πρόσθεσε η Αθηνά Οικονομάκου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share