Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Ματίνα Νικολάου: «Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει ο Μουτσινάς - Χρειάστηκα οικονομική βοήθεια...»

«Είμαι πολύ θετική να το τολμήσουμε πάλι με τον Νίκο...»

28 Μαΐου 2024 23:40
Ματίνα Νικολάου: «Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει ο Μουτσινάς - Χρειάστηκα οικονομική βοήθεια...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι», καθώς κι εάν θα επιθυμούσε να συνεργαστούν ξανά στο νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα, μίλησε η αγαπημένη ηθοποιός Ματίνα Νικολάου, η οποία κάθισε για πρώτη φορά στον καναπέ του Στούντιο 4, το απόγευμα της Τρίτης (28/05).

«Δεν με απασχολούσαν τα νούμερα τηλεθέασης, δεν στεκόμουν εκεί. Το ίδιο χαιρόμουν την ώρα της δουλειάς είτε κάναμε νούμερα ή όχι. Λειτουργούσα σαν ηθοποιός. Αντιλαμβανόμουν και την αγωνία του Νίκου, το αποτέλεσμα που έχει η εκπομπή να είναι όμορφο. Δεν πιστεύω ότι επηρεαζόταν από τα νούμερα.

Δείτε επίσης: Το έβγαλε στην επιφάνεια η Παρθένα Χοροζίδου για τον Νίκο Μουτσινά: «Όταν η μητέρα του αισθάνθηκε ότι θα πεθάνει μου είπε...» (video)

Αν επηρεαζόταν δεν το έδειχνε. Όταν άρχισα να καταλαβαίνω ότι τα νούμερα δεν είναι κάτι ενδεικτικό, έλεγα “χάλια είναι έτσι κι αλλιώς”, εμείς ας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Πήγαμε και διακοπές μαζί, κάνουμε πράγματα μαζί. Στην αρχή μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο, μετά μπορεί να μην μιλούσαμε μια μέρα, τώρα είμαστε κάπου στο ενδιάμεσο» είπε η Ματίνα Νικολάου.

Η ίδια ανέφερε πως δεν γνωρίζει εάν θα συνεργαστεί με τον Νίκο Μουτσινά. «Ακούγεται πολύ. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει εν τέλει ο Νίκος, περιμένω και εγώ. Είναι μια συνταγή πετυχημένη. Υπάρχουν πράγματα που θα συζητηθούν αλλά είμαι θετική να το τολμήσουμε πάλι. Μου έγινε μία πρόταση για μια εκπομπή που αποφάσισα να μην την κάνω γιατί ήταν πολύ κοντά σε αυτό, δεν ήθελα να κάνω κάτι παρόμοιο.

Ήθελα να κάνω θέατρο, έκανα μια όμορφη παράσταση τον χειμώνα. Ασχολήθηκα πολύ με αυτό, με ηρέμησε. Κάπου πρέπει να βρίσκεται μια μέση λύση κι αυτό προσπαθώ. Προσπαθώ να βρω να είμαι οικονομικά καλυμμένη, να έχω χρόνο με το παιδί. Να έχω χρόνο με τον εαυτό μου, να κοιμάμαι σωστά. Τα καταφέρνω αλλά κάτι θυσιάζεις».

«Χρειάστηκα οικονομική βοήθεια, δεν είναι καθόλου εύκολο να τη ζητήσεις»

Η γνωστή ηθοποιός συνομίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, εξομολογούμενη μεταξύ άλλων τη δύσκολη οικονομικά περίοδο που βίωσε αμέσως μετά το χωρισμό από τον πρώην σύζυγό της.

«Έχω άγχος για να μπορώ να ανταπεξέλθω οικονομικά στις υποχρεώσεις μου, όχι για να είμαι πάντα στη δουλειά. Όταν κάποια στιγμή χώρισα από τον άντρα μου, είχα πάρα πολύ μεγάλη βοήθεια από τους γονείς και τους φίλους μου», δηλώνει η Ματίνα Νικολάου.

«Υπήρχαν δύσκολες περίοδοι στη ζωή μου που δεν τα κατάφερνα οικονομικά, οπότε είχα και οικονομική βοήθεια από φίλους. Δεν είναι καθόλου εύκολο να το ζητήσεις, απλά όταν υπάρχουν πραγματικές φιλίες, γίνεται, χωρίς να είναι κάτι φοβερό», εξομολογείται η ηθοποιός στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Όταν έχεις την ευκαιρία να ανταποδώσεις με έναν άλλο τρόπο αυτό που σου έχει προσφερθεί, σε κάνει χαρούμενη. Είμαι τυχερή, γιατί δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να σε βοηθήσει. Βρέθηκαν άνθρωποι που με στήριξαν πάρα πολύ», παραδέχεται η Ματίνα Νικολάου αμέσως μετά.

«Μεγάλωσα στο Μαρκόπουλο. Εκείνα τα πρώτα χρόνια στη δραματική σχολή θυμάμαι μόνο το θέατρο, τις πρόβες, που μαζευόμασταν στα σπίτια για να δοκιμάσουμε τα έργα μας. Τον γιο μου τον απέκτησα στα 31 μου, σε μία όμορφη ηλικία και στους 9 μήνες του γιου μου ξεκίνησα να δουλεύω πάλι», περιγράφει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ματίνα Νικολάου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share