Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Το ξεστόμισε η Κατερίνα Καινούργιου: «Χ@στηκαν οι νέοι για εμένα και τη Δανάη Μπάρκα» - Τι αποκάλυψε για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη (video)

Η επική ατάκα της Καινούργιου για εκείνη και τη Δανάη Μπάρκα

29 Μαΐου 2024 12:39
Το ξεστόμισε η Κατερίνα Καινούργιου: «Χ@στηκαν οι νέοι για εμένα και τη Δανάη Μπάρκα» - Τι αποκάλυψε για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία απρόσμενη συνέντευξη έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στη διαδικτυακή εκπομπή «Θάρρος ή Αλήθεια» του Fipster. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, σχολίασε την ελληνική showbiz και έδωσε τη δική του εξήγηση για το λόγο που «έσπασε» η φιλία ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Δανάη Μπάρκα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πολύ αυθόρμητα ότι οι δύο παρουσιάστριες «σφάχτηκαν» για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο η Κατερίνα Καινούργιου. Εξομολογήθηκε μάλιστα πως οι δυο τους είναι φίλοι από το σχολείο.

Με την ευκαιρία, δείτε: Ενοχλημένη για τον Τσαγκρίδη η Κατερίνα Καινούργιου: «Ρώτα τον εσύ αγάπη μου...»

Η επική ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για εκείνη και τη Δανάη Μπάρκα

«Σε αυτή την ερώτηση ο Κοκλώνης δεν θα απαντούσε, που είναι κολλητός μου, και που ξέρει την κατάσταση. Εμένα δεν με πείραξαν αυτά που είπε για μένα. Όντως είναι φίλος του πρώην συντρόφου μου, δεν έχει να κάνει, και τον γνωρίζει χρόνια από το σχολείο. Και μια χαρά έχω δει τον Στέφανο πολλές φορές έξω και έχω καλή σχέση μαζί του», ανέφερε από τον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τα προβλήματα των νέων δεν είναι η Δανάη Μπάρκα και η Κατερίνα Καινούργιου. Χ@στηκαν – συγγνώμη για την έκφραση! Δεν νοιάζει καθόλου τον κόσμο, πια δεν νοιάζει κι εμάς», τόνισε σε διαφορετικό σημείο η παρουσιάστρια του Alpha.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share