Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Το παράπονο του Αρναούτογλου στον Μουζουράκη: "Γιατί ρε Πάνo;"

Γιατί είναι στεναχωρημένος ο Αρναούτογλου με τον Μουζουράκη; (βίντεο)

30 Μαΐου 2024 11:32
Το παράπονο του Αρναούτογλου στον Μουζουράκη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το παράπονό του εξέφρασε ο Αρναούτογλου όταν είχε καλεσμένο τον Πάνο Μουζουράκη στην εκπομπή του "The 2night Show" γιατί δεν τον κάλεσε στον γάμο του.
Ο Γρηγόρης είπε: « Ο Γιάννης από την μπάντα δεν ήρθε στον γάμο σου να παίξει μουσική και ο φίλος σου ο Γρηγόρης, που όλα αυτά τα χρόνια ήταν κοντά, δεν ήρθε στον γάμο σου γιατί δεν τον κάλεσες. Μήπως λοιπόν ο Γιάννης δεν ήρθε να παίξει γιατί δεν κάλεσες τον φίλο σου, τον Γρηγόρη; Και ρωτάω, ήταν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο;»

Απάντηση σε αυτά τα λόγια ο Πάνος είπε: « 500 στενοί φίλοι. Αλλά μήπως επειδή παρεξηγήθηκες, έβαλες άλλους να με πάρουν να με καλέσουν στην εκπομπή σου και δεν με πήρες τηλέφωνο εσύ ο ίδιος φίλε;».

2night show

Διαβάστε επίσης: Τα λόγια του τραγουδιστή για την κόρη του

Όμως συνεχίζει ο Γρηγόρης και συνεχίζει να λέει το παράπονό του και απάντησε: « Θα σου πω την αλήθεια, στεναχωρήθηκα. Αλήθεια στο λέω, στεναχωρήθηκα. Αλήθεια. Ενώ χάρηκα πολύ που σε είδα ευτυχισμένο, ξέρω ότι θα έπρεπε να καλέσεις πολύ κόσμο, αλλά εγώ λέω «με τον Πάνο, ρε παιδάκι μου… γιατί ρε Πάνο;». Δηλαδή μου έμεινε παράπονο. Κι έτσι είπα στον Γιάννη, «μην κάνετε καμιά μ@@@@@α και πάτε στον γάμο του». Γιατί πάνω απ’ όλα είναι η εκδίκηση μετράει.»

Και ο Πάνος Μουζουράκης είπε: «Αφού το ανέφερες, να ζητήσω και από τον Κωνσταντίνο Ρήγο συγνώμη γιατί ούτε τον Κωνσταντίνο κάλεσα στον γάμο. Ξέρεις, από ένα σημείο και μετά δεν ελέγχεις εσύ τους καλεσμένους και είναι πιο γυναικεία δουλειά αυτή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share