Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024

Εξομολόγηση Τάσου Χαλκιά: «Το αγρίμι είναι ήπια λέξη, ήμουν εγκληματική φυσιογνωμία - Στην καθημερινότητά μου κυνηγούσα κορίτσια» (video)

«Ήταν ελαφρώς απαγορευμένο, αλλά σού δίνει ένα ενδιαφέρον παραπάνω»

30 Μαΐου 2024 11:04
Εξομολόγηση Τάσου Χαλκιά: «Το αγρίμι είναι ήπια λέξη, ήμουν εγκληματική φυσιογνωμία - Στην καθημερινότητά μου κυνηγούσα κορίτσια» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια κατάθεση ψυχής και απολογισμό της πορείας του προχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «EQ» του Action 24.

«Το απαγορευμένο σού δίνει ένα ενδιαφέρον παραπάνω»

«Μέχρι τα 19 μου χρόνια, γιατί πήγα και λίγο αργότερα από το σύνηθες στη σχολή, ήμουν ένας άνθρωπος χωρίς ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Έξω από την καθημερινότητα και το κυνήγι των κοριτσιών, γιατί ήταν και μια εποχή που σχετικά το κυνήγι αυτό ήταν ελαφρώς απαγορευμένο, όσο να ‘ναι βέβαια, το απαγορευμένο σού δίνει ένα ενδιαφέρον παραπάνω. Σαν νεαρά πιτσιρίκια τη δεκαετία του ’60 και του ’70 δεν ήταν εύκολο πράγμα να μην ασχοληθούμε με αυτό που μας διατάρασσε την ψυχή ιδιαιτέρως», ανέφερε ο Τάσος Χαλκιάς.

Διαβάστε επίσης: Τάσος Χαλκιάς για τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών - «Το παιδί θέλει να πει μαμά και εγώ δεν είμαι σε καμία περίπτωση...» (video)

«Ήμουν εγκληματική φυσιογνωμία»

«Το θέατρο μου επέβαλε να αποκτήσω έναν τρόπο ζωής. Έπρεπε να διαβάσω, έπρεπε να πάω κοντά του και να μην περιμένω το θέατρο να έρθει σε μένα. Το αγρίμι είναι πολύ ήπια λέξη, για να με περιγράψω πριν το θέατρο, εγκληματική φυσιογνωμία ήμουν, αλλά τέλος πάντων. Το λέω με την έννοια ότι τότε η έννοια της δικαιοσύνης, του απαγορευμένου, του τίμιου και του ανέντιμου είχαν κάποια ιδιαίτερη σημασία. Ήμασταν χαρακτηρισμένοι όλοι. Καλός, καλύτερος, άριστος, κακός, κάκιστος, χείριστος. Υπήρχαν αυτές οι διαφορές και και έτσι λοιπόν ένιωθα ότι ήμουν σε μια εφηβεία άγαρμπη και πέρναγα σε μια άλλη μορφή πιο μεστή με τον ίδιο τρόπο».

«Αν μείνεις στο θέατρο, πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο της ζωής σου»

«Άρα λοιπόν δεν έκανα καμία διαφορά. Η θεατρική σχολή όμως μου επέβαλε να κάνω μια διαφορά στον εαυτό μου. Δυο δάσκαλοι συγκεκριμένοι μου επέβαλαν τρόπο ζωής. "Αν μείνεις στο θέατρο, πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο της ζωής σου" μου είπαν», πρόσθεσε, ακόμα, ο Τάσος Χαλκιάς στην εκπομπή της Έλενας Παπαβασιλείου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share