Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Το είπε... μες στο πρόσωπο του Μάριου Αθανασίου μετά από 16 χρόνια χωρισμού η Μαρία Σολωμού: «Να ξέρεις, θα έρθω μαζί σου»

Μια... ιδιαίτερη συζήτηση για το πρώην ζευγάρι

31 Μαΐου 2024 09:00
Το είπε... μες στο πρόσωπο του Μάριου Αθανασίου μετά από 16 χρόνια χωρισμού η Μαρία Σολωμού: «Να ξέρεις, θα έρθω μαζί σου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Σολωμού πραγματοποίησε ακόμη μια ιδιαίτερη εκπομπή στο κανάλι της στο YouTube, προσκαλώντας τον Μάριο Αθανασίου και καταλαβαίνει κανείς, ότι η συζήτηση αυτή ήταν ιδιαίτερη.

Οι δύο ηθοποιοί που στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι και απέκτησαν μαζί έναν γιο, στάθηκαν απέναντι ο ένας στον άλλον και μίλησαν για όλα.

Η ιδιαίτερη συζήτηση Σολωμού και Αθανασίου

«Δεν θα τη πω συνέντευξη, γιατί θα γελάσει ο κόσμος, θα γελάσουν οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές. Εγώ κάνω κουβέντες, κάνω συζητήσεις. Όπως γνωρίζουμε εμείς οι δύο, οι συζητήσεις μας δεν ήταν ποτέ το φόρτε μας», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Από την πλευρά του ο Μάριος Αθανασίου απάντησε: «Ότι έχει ενδιαφέρον, έχει. Να με ρωτήσεις αυτό που ρωτάνε όλοι και με εκνευρίζει. Έχουμε χωρίσει 16 χρόνια και με ρωτάνε πώς είναι οι σχέσεις μας. Αυτή την ερώτηση θέλω να μου κάνεις, αν δεν την κάνεις εσύ… Μα 16 χρόνια ρωτάς το ίδιο πράγμα; Δεν είναι γελοίο; Την ίδια απάντηση θα πάρεις».

«Εμένα με ρωτάνε πάνω από 20 χρόνια αν θα παντρευτώ», ανταπάντησε η Μαρία Σολωμού, που σε άλλο σημείο τόνισε: «Δεν εχω ιδέα τι θέλω να σε ρωτήσω, γιατί τα ξέρω όλα. Μια φορά έχουμε παίξει μαζί, από όταν χωρίσαμε».

«Ήταν λάθος που δε δουλέψαμε μαζί περισσότερο. Είχα κόμπλεξ να δουλεύω μαζί σου», παραδέχτηκε ο Μάριος Αθανασίου.

«Θέλω να αλλάξω τα πάντα στη ζωή μου. Αν εκλεγείς, θα πάρω μια βαλίτσα και θα σου έρθω στις Βρυξέλλες. Ιδανικά θα ήθελα να αλλάξω τα πάντα, εκτός από το παιδί», είπε κατόπιν η Μαρία Σολωμού.

Υπενθυμίζεται πως η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου υπήρξαν ζευγάρι για 5 χρόνια, από το 2004 έως το 2009. Το 2005 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Αλέξανδρος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share