Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Το έχασε το κορμί ο Μιχόπουλος: Η σπάνια εξομολόγηση της Αθηνάς Οικονομάκου - «Καλή είμαι για τα 38 μου...»

Το σχόλιο της ηθοποιού για τις προδοσίες

3 Ιουνίου 2024 10:01
Το έχασε το κορμί ο Μιχόπουλος: Η σπάνια εξομολόγηση της Αθηνάς Οικονομάκου - «Καλή είμαι για τα 38 μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου πραγματοποίησε δηλώσεις, όπου αναφέρθηκε στον εαυτό της και πώς τον φροντίζει, μετά το διαζύγιο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, προχωρώντας σε μια διαφορετική εξομολόγηση.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μιλά στο περιοδικό «ΟΚ» μεταξύ άλλων για τις σταθερές που επιδιώκει να έχει στη ζωή της και αν έχει βιώσει ποτέ την προδοσία, μιλώντας σε άλλη περίπτωση πιο αναλυτικά για τον χωρισμό.

Η αναφορά της Οικονομάκου στη διατήρηση του εαυτού της και τις προδοσίες

Είχες πάντα αυτή την αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις όταν ποζάρεις στον φακό.

Δεν ξέρω αν είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Με ό,τι καταπιάνομαι προσπαθώ να το κάνω όσο καλύτερα γίνεται. Η αλήθεια είναι πως νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Έχω εξοικειωθεί με την εικόνα μου, την έχω αποδεχτεί. Φροντίζω τον εαυτό μου όσο περισσότερο μπορώ, εντάξει, καλά κρατιέμαι για τα 38 μου χρόνια. (Γελάει)

Αυτό που αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα είναι ότι σου αρέσει η σταθερότητα, δεν επιδιώκεις να αλλάζουν τα δεδομένα γύρω σου.

Στη ζωή μου δημιουργώ σταθερές σχέσεις και συνθήκες. Έχω τους φίλους μου χρόνια, δημιουργώ ισχυρούς δεσμούς, μου αρέσει να συνεργάζομαι με ανθρώπους που εμπιστεύομαι και αγαπώ. Είμαι σταθερή και στους ανθρώπους και στη διάθεση και στις επιλογές μου. Σκέψου ότι φοράω το ίδιο άρωμα 15 χρόνια.

Δεν έχεις προδοθεί ποτέ;

Δεν έχω νιώσει έτσι γιατί δεν έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο σύνδεσης με ανθρώπους που με πρόδωσαν. Από ανθρώπους που έχω μέσα στην καρδιά μου δεν έχω προδοθεί ποτέ.

Είσαι από τους τυχερούς ανθρώπους τότε.

«Έχει τύχει σε περιόδους δύσκολες να είχα περισσότερες απαιτήσεις από άνθρωπο που με στενοχώρησε ή με πλήγωσε, αλλά όχι σε τέτοιον βαθμό ώστε να το θεωρήσω προδοσία. Και αυτό γιατί αντιλαμβάνομαι μέχρι πού μπορεί να «δώσει» ο καθένας. Όταν καταλαβαίνω ότι ο άλλος δεν έκανε κάτι ηθελημένα – απλά δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς–, δεν θα στενοχωρηθώ τόσο πολύ», είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share