Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Το ομολόγησε 3 χρόνια μετά ο Στράτος Τζώρτζογλου: «Έπαθα κατάθλιψη γιατί...» (video)

Μετά από χρόνια επιτέλους έσπασε τη σιωπή του

3 Ιουνίου 2024 15:55
Το ομολόγησε 3 χρόνια μετά ο Στράτος Τζώρτζογλου: «Έπαθα κατάθλιψη γιατί...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στράτος Τζώρτζογλου έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, η οποία προβλήθηκε τη Δευτέρα 3/6 με τον ηθοποιό να σπάει τη σιωπή του και, με εξομολογητική διάθεση και ειλικρίνεια,να αναφέρεται στα παιδικά του χρόνια μέχρι και το σήμερα.

Όλοι, προφανώς, θυμόμαστε τη συμμετοχή του ηθοποιού στο ριάλιτι ''Φάρμα'', ωστόσο λίγοι ξέρουν ότι ο Στράτος Τζώρτζογλου, όταν βγήκε από τη Φάρμα και επέστρεψε στην κανονική του ζωή πάλεψε με την κατάθλιψη.

Παράλληλα, διαβάστε: Οριστικός ο χωρισμός της Σοφίας Μαριόλα και του Στράτου Τζώρτζογλου - Έσβησε τις κοινές φωτογραφίες, αυτή είναι η μοναδική που έχει κρατήσει

Οι δηλώσεις του Στράτος Τζώρτζογλου για την κατάθλιψη που πέρασε

Ο ίδιος εξομολογήθηκε, πως πέρασε μέσα από μια πολύ σκοτεινή περίοδο της ζωής του. Τότε μάλιστα ο ηθοποιός χρειάστηκε να πάρει φαρμακευτική αγωγή για να ξεπεράσει τη ψυχική ασθένεια με τον θάνατο της μητέρας του να αποτελεί έναν από τους λόγους, που νόσησε.

«Ο άκρατος ναρκισσισμός είναι μια αρρώστια που πολλοί ηθοποιοί μπορεί να πάσχουν ακόμη και αν το παίζουν σεμνοί και ντροπαλοί. Έχω νοσήσει από ναρκισσισμό. Έχω περάσει κατάθλιψη και χρειάστηκε να πάρω αγωγή. Πέρασα δύο χρόνια σοβαρή κατάθλιψη.

Η μητέρα μου έφυγε λίγο πριν μπω στη Φάρμα και ένας από τους λόγους που μπήκα στη Φάρμα ήταν ακριβώς για να το ξεπεράσω και να πάει το μυαλό μου αλλού. Ακριβώς μετά τη Φάρμα άρχισα να παθαίνω κατάθλιψη. Το πολέμησα, δεν έπαθα κατάθλιψη λόγω της Φάρμας, απλώς χρειάστηκε η αποδοχή να γίνει μέσα από τα σκοτάδια, πέρασα μια βαθιά νύχτα, η οποία όμως με βοήθησε να δω λαμπρότερα το παρών, το τι έχω στη ζωή μου και το πόσο όμορφη είναι η ζωή», δήλωσε στο τέλος ο Στράτος Τζώρτζογλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share