Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Κάθετη η Νικόλ Ελευθεριάδου: «Την καριέρα μου δε θα τη σταματούσα για κανέναν και τίποτα άλλο πέρα από το αν θα ήθελα εγώ» (video)

«Δε με φλερτάρουν καθόλου, έρχονται και μου λένε να πω στον Σάσα να γυρίσει στον Ολυμπιακό»

3 Ιουνίου 2024 16:27
Κάθετη η Νικόλ Ελευθεριάδου: «Την καριέρα μου δε θα τη σταματούσα για κανέναν και τίποτα άλλο πέρα από το αν θα ήθελα εγώ» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η διεθνής πολίστρια του Ολυμπιακού, Νικόλ Ελευθεριάδου, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό», μιλώντας τόσο για την καριέρα της όσο και τα προσωπικά της.

Η 26χρονη αθλήτρια, παρόλο που σπούδασε τουριστικά και αγαπούσε το kick boxing, αποφάσισε να ασχοληθεί με το πόλο. «Ξεκίνησα με κολύμβηση και μετά πήγα συγχρονισμένη. Μετά ήθελα να αλλάξω λίγο το στιλ. Η αλήθεια είναι ότι πήγα από την καλλιτεχνική κολύμβηση στο kick boxing, παράλληλα πόλο. Ήταν μια τρομακτική αλλαγή, δεν ξέρω πώς, αλλά ήταν κάτι που το ήθελα από μικρή. Πόλο ξεκίνησα στα 13 στη Γλυφάδα και μετά ήρθε η μεταγραφή στον Ολυμπιακό», σημείωσε η Νικόλ Ελευθεριάδου.

Μάλιστα, όπως είπε, κάνει 6 ώρες γυμναστική την ημέρα. «Σίγουρα μπορείς να βιοποριστείς μέσα από το πόλο, αλλά όταν πάρεις την απόφαση να αποσυρθείς, σίγουρα πρέπει να έχεις προετοιμάσει το έδαφός σου. Μπορείς να ζήσεις καλά μέσα από το άθλημα, αλλά μετά θέλει διαχείριση, ειδικά αν είσαι γυναίκα. Την καριέρα μου θα ήθελα να την κλείσω στα 32-33 μου», δήλωσε για τον πρωταθλητισμό στο πόλο.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε η Νικόλ Ελευθεριάδου: «Κάτι τέτοιο δεν με τιμά, με μειώνει» - Η αιχμηρή απάντηση στα δημοσιεύματα για τη σχέση της με τον Βεζένκοφ

Για τον σύντροφό της, Σάσα Βεζένκοφ και το εάν την φλερτάρουν οι άντρες, υπογράμμισε: «Δε με φλερτάρουν καθόλου, όχι. Τώρα που έχει γίνει πια γνωστή η σχέση μου, έρχονται και μου λένε “Πες στον Σάσα να γυρίσει στον Ολυμπιακό”. Δεν αφήνω περιθώρια για φλερτ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share