Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024

Άφησε τα μαλλιά της μακριά και τα έβαψε ξανθά: Τεράστια αλλαγή στο κούρεμα της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους

Τονίζει το όμορφο πρόσωπο της

4 Ιουνίου 2024 12:34
Άφησε τα μαλλιά της μακριά και τα έβαψε ξανθά: Τεράστια αλλαγή στο κούρεμα της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολύ μεγάλη αλλαγή αποφάσισε να κάνει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στα μαλλιά της, με την ηθοποιό όχι μόνο να αφήνει τα μαλλιά της να μακρύνουν αλλά και να τα βάφει ξανθά, αφήνοντας κιόλας αφέλειες!

Η ηθοποιός πίαστηκε στους φωτογραφικούς φακούς το πρωί της Δευτέρας (4/6) όταν βρέθηκε μαζί με τη Λένα Δροσάκη και άλλους συναδέλφους της στο δικαστήριο για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Με την ευκαιρία, δείτε και την αλλαγή στα μαλλιά που έκανε και η Ολυμπία Χοψονίδου: Έκοψε τα μαλλιά της κοντά για πρώτη φορά και άλλαξε πρόσωπο: Όλες ζηλεύουν το κούρεμα της Ολυμπίας Χοψονίδου

Η ηθοποιός που από τότε που τη θυμόμαστε έχει το χαρακτηριστικό της κούρεμα, δηλαδή το κοντό αγορέ ή καρέ μαλλί, τώρα αποφάσε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή και να γίνει αγνώριστη.

Όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε, έχει ανοίξει σε απόχρωση του ξανθού τα μαλλιά της, τα οποία για πρώτη φορά πλησιάζουν στον ώμο της, ενώ έχει αφλησει και αφέλειες. Για χτένισμα η ηθοποιός επέλεξε τους ελαφρούς κυματισμούς.

Η αλλαγή αυτή της ταιριάζει πολύ, καθώς αναδεικνύει αφενός το σχήμα του προσώπου της και ταιριάζει «γάντι» στην ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της.

Αννα Μαρία Παπαχαραλαμπους

Όταν είχε μιλήσει για τη εμμηνόπαυση

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, πέρα από μια πολύ όμορφη γυναίκα και ταλαντούχα ηθοποιός, πρόκειται και για έναν απίστευτο άνθρωπο που δε χάνει ευκαιρία να μιλήσει για το δίκαιο και για θέματα που χρήζουν ευαισθητοποίησης.

Με αφορμή την αλλαγή της εμφάνισης της ηθοποιού παραθέτουμε τα λόγια της σχετικά με την εμμηνόπαυση και σχετικά με το πόσο καλά είναι με τον ευαό της και την ηλικία της.

Συγκεκριμένα είχε πει σε διαδικτυακή της συνέντευξη: «Να παριστάνω εγώ που κοντεύω τα 50, ότι είμαι 20 ετών; Αποκλείεται! Η εμμηνόπαυση είναι μία περίοδος που πρέπει να λέμε χαμηλόφωνα τα συμπτώματα λες και είναι κάποια ντροπή ή ότι δεν το περνάνε όλες οι γυναίκες. ‘Τώρα αυτό ας μην το πούμε αυτό, ιδρώνω αλλά είναι μυστικό’».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share