Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Τραγικές στιγμές για τον Νίκο Ανδρουλάκη - Το δυστύχημα που τον σημάδεψε για πάντα

«Δεν το πίστευα, τον πάτησε το τρένο και σκοτώθηκε»

4 Ιουνίου 2024 17:32
Τραγικές στιγμές για τον Νίκο Ανδρουλάκη - Το δυστύχημα που τον σημάδεψε για πάντα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης και μεταξύ άλλων μίλησε για τα φοιτητικά του χρόνια στην Ξάνθη.

Με αφορμή τα όσα πέρασε ως φοιτητής, αναφέρθηκε και σε ένα τραγικό περιστατικό που είχε συμβεί σε ηγετικά μέλη της ΠΑΣΠ: «Έχω κάνει πολλά πράγματα. Έκανα κάποτε ραδιόφωνο, ήμουν "άρρωστος" με το να κάνω ραδιόφωνο. Μόλις πήγα φοιτητής στην Ξάνθη είχα δική μου εκπομπή. Ήταν η κόρη του Άκη, εργαζόταν στο ραδιόφωνο εκείνη την εποχή και κάναμε την εκπομπή "Νότιος Άνεμος" με κρητικά τραγούδια.

Κάποια βράδια που είχε χιονίσει στην Ξάνθη περιμέναμε να πάει η εκπομπή μέχρι τέλους. Κάναμε πολλά όχι μόνο στην Ξάνθη. Ήταν τα καλύτερα χρόνια! Για τους περισσότερους από εμάς τα φοιτητικά χρόνια είναι ταυτοτικά χρόνια. Έκανα μια φορά τον επόπτη. Με έπεισε μια παρέα να κάνω διαιτησία, πήγα τρεις φορές, δεν ξαναπήγα. Τους είπα "σας ευχαριστώ πολύ, δεν θέλω. Καλύτερα να παίζω παρά να διευθύνω"», εξομολογήθηκε αρχικά.

Δείτε επίσης: Δημοσκόπηση Interview: Στο 35% η Νέα Δημοκρατία στην εκτίμηση ψήφου για τις ευρωεκλογές - Ποιοι υποψήφιοι είναι πρώτοι;

Νίκος Ανδρουλάκης: Η αποκάλυψη του για το περιστατικό που τον σημάδεψε

Στην συνέχεια, ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε για το θάνατο παιδιών του γραφείου της ΠΑΣΠ, ένα γεγονός που τον έχει σημαδέψει και δεν το έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα.

«Έχει υπάρξει ένα τραγικό περιστατικό. Όταν πήγα στην Ξάνθη, γράφτηκα και έφυγα μέχρι να βρω το σπίτι. Τα παιδιά του γραφείου της ΠΑΣΠ πάνε στην Κομοτηνή για να βγουν το βράδυ. Δεν πέφτει η μπάρα και σκοτώνονται, τους πάτησε το τρένο.

Εγώ πήγα ως πρωτοετής φοιτητής σε μια ΠΑΣΠ που ήταν διαλυμένοι. Τα ηγετικά στελέχη είχαν φύγει από τη σχολή. Οι γονείς τους ήρθαν να με γνωρίσουν στην Πρέβεζα», εξομολογήθηκε στο πλατό της εκπομπής Στιγμές που προβάλλεται στο ONE.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share