Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

«Σκόνη» έκανε τον Μιχόπουλο: Η Αθηνά Οικονομάκου άλλαξε κούρεμα και είναι πιο χαρούμενη και λαμπρή από ποτέ (photos)

Σιγά μη μασήσει

5 Ιουνίου 2024 09:04
«Σκόνη» έκανε τον Μιχόπουλο: Η Αθηνά Οικονομάκου άλλαξε κούρεμα και είναι πιο χαρούμενη και λαμπρή από ποτέ (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πως πως ανακαλύπτει ξανά τον εαυτό της αυτήν την περίοδο και έχει προχωρήσει στη ζωή της, λίγους μήνες μετά τον πολύκροτο χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η ηθοποιός έχει επενδύσει στην αυτοφροντίδα της και ειδικά στην φροντίδα του σώματος και του πνεύματός της, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει να αφιέρωνει χρόνο με τα δύο της παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα.

Με την ευκαιρία, δείτε: Καινούργια τατουάζ, wet look, και… σκάφος: Τραβάει τα μαλλιά του ο Μιχόπουλος, όλα τα likes στα… πόδια της Αθηνάς Οικονομάκου

Για να καλοσωρίσει τη νέα περίοδο της ζωής της, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε μία ριζική αλλαγή στα μαλλιά της, η οποία την κολακεύει ιδιαίτερα.

Η όμορφη αλλαγή που έκανε

Ειδικότερα, η ηθοποιός και η επιχειρηματίας απαρνήθηκε τα μετρίου μήκους μαλλιά της και πρόσθεσε extensions στην κουπ της, υιοθετώντας ένα μακρύ hair look με χαλαρά mermaid waves.

"Επιτέλους μακριά μαλλιά ξανά..πόσο μου είχε λείψει αυτή η αίσθηση", έγραψε στη λεζάντα, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τη glam team της για το αποτέλεσμα.

Voir cette publication sur Instagram

Une publication partagée par Athina (@athinao1konomakou)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share