Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Κανείς δεν περίμενε αυτό που είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου: Η αναπάντεχη αντίδραση για το βίντεο που δείχνει Κασσελάκη & Τάιλερ ως «Ελενίτσα» και «Αντωνάκη»

Τι δήλωσε ο ηθοποιός;

6 Ιουνίου 2024 09:10
Κανείς δεν περίμενε αυτό που είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου: Η αναπάντεχη αντίδραση για το βίντεο που δείχνει Κασσελάκη & Τάιλερ ως «Ελενίτσα» και «Αντωνάκη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Γιώργος Κωνσταντίνου για το βίντεο που δημιούργησε ο Λάκης Λαζόπουλος με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύζυγό του, Τάιλερ Μάκμπεθ, στην περίφημη σκηνή της ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα», δείχνοντάς τους ως άλλους «Αντωνάκη» και «Ελενίτσα».

«Η σάτιρα δεν έχει δεσμεύσεις και απαγορεύσει. Είμαι εναντίον των απαγορεύσεων εκτός αν θίγει κάποια δεδομένα, τα παιδιά σου, την οικογένειά σου. Δε νομίζω ότι πρέπει να τα παίρνουμε τόσο σοβαρά τα πράγματα», είπε γελώντας ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Δείτε επίσης: Το αποκάλυψε δεκαετίες μετά ο Γιώργος Κωνσταντίνου: «Με την Έλενα Ναθαναήλ είχαμε σχέση, γνωριστήκαμε όταν...»

«Υποστηρίζω την ελευθερία του ατόμου, θέλω κι εγώ να ζω με τρόπο που να μη σκέφτομαι τα σχόλια, τα θρησκευτικά που τα χρησιμοποιούν όλοι. Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο είναι φυσικό να σε σχολιάσουν. Έχω τα προσωπικά μου δεδομένα, γιατί εσύ να σκύψεις από την κλειδαρότρυπα;», σχολίασε για τον γάμο των ομοφυλοφίλων ο ηθοποιός,

«Ένας άνθρωπος αν είναι ένοχος πρέπει να πληρώσει. Δεύτερη και τρίτη ευκαιρία δε θα τη δώσω εγώ. Θα τη δώσει η Δικαιοσύνη», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Κωνσταντίνου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share