Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Ώρες αγωνίας για Μαυρίκιο Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση: «Τρέχαμε πάλι στην κλινική γιατί δεν είναι καλά...»

Οι δύσκολες στιγμές του ζευγαριού

6 Ιουνίου 2024 13:30
Ώρες αγωνίας για Μαυρίκιο Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση: «Τρέχαμε πάλι στην κλινική γιατί δεν είναι καλά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε δυναμικά στη Σούπερ Κική για τον κομπλεξισμό, που έβγαλε για ακόμη μια φορά, λίγο μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων εναντίον της, μιλώντας και για την Ιλάειρα Ζήση.

Ο γνωστός καλλιτέχνης είπε χαρακτηριστικά: «Αποφασίσαμε να σταματήσουμε εδώ την τηλεοπτική μας εμπλοκή γιατί από εχθές η γυναίκα μου, με όλη αυτή την ψυχολογική πίεση που έχει υποστεί, τρέχαμε πάλι στη γυναικολόγο στην κλινική, δεν είναι καλά, έχω πάρει αυστηρή εντολή από την γιατρό να την ηρεμήσω και να την προστατεύσω. Είναι σημαντικό η ψυχολογία της να είναι καλή και να μην ταράζεται. Ζητούμε την κατανόησή σας, ευχαριστούμε τον κόσμο για τα χιλιάδες μηνύματα που έχουμε λάβει. Θλίβομαι για την απόφαση, είναι άδικη, έτσι ανοίγει μια πόρτα σε όλους αυτούς που νομίζουν ότι μπορούν να λένε ότι θέλουν, χωρίς να υπάρχει κανένας να τους σταματήσει».

Η... συνέχεια της κόντρας με τη Σούπερ Κική

«Ισχύει ότι ζήτησα από την Σούπερ Κική να βγούμε με skype σε εκπομπή και να το λύσουμε, όμως, ήταν όρος απαράβατος, να κατέβουν τα βίντεο, τα οποία δεν κατέβηκαν ποτέ», πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Δεν έχει σταματήσει να με προσβάλει, με απειλεί συνέχεια. Το χειρότερο είναι ότι πλέον έχει το πράσινο φως από τη δικαιοσύνη. Είμαστε με τα καλά μας; Θα καταθέσουμε νέα ασφαλιστικά και θα προχωρήσουμε τη διαδικασία. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι επειδή μια δικαστής ενέκρινε αυτό το πράγμα, όλοι οι υπόλοιποι είμαστε τρελοί. Είναι άδικο αυτό που έγινε. Δεν υπάρχει κανένα όριο κανένας φραγμός. Η δικαστής είπε ότι είναι φαν της Σούπερ Κικής», κατέληξε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share