Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024

Αγνώριστος ο 19χρονος Νίκος Ανδρουλάκης: «Φοιτητούδι» με μακρύ μαλλί στο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό (photos)

«Είμαι με την αγαπημένη μου φανέλα...»

6 Ιουνίου 2024 16:16
Αγνώριστος ο 19χρονος Νίκος Ανδρουλάκης: «Φοιτητούδι» με μακρύ μαλλί στο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να εμφανίστηκε τελευταία φορά σε γήπεδο, για να συνοδεύσει τον γιο του, φίλαθλο του Ολυμπιακού, στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον τελικό του Conference League, όμως είναι γνωστό ότι είναι «πράσινων» αισθημάτων.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μάλιστα, ήταν ενεργός οπαδός, όπως καταγράφεται και σε φωτογραφίες που ανέσυρε -άγνωστο από ποια πηγή- η Φαίη Σκορδά, τις οποίες και παρουσίασε η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή της στον ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης: Πέθανε ο «μυθικός» σκηνοθέτης Τάσος Μπιρσίμ - Ο άνθρωπος πίσω από τα μεγαλεία των συγκεντρώσεων του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου

Νίκος Ανδρουλάκης: Οι φωτογραφίες που έγιναν viral

Αγνώριστος ο 19χρονος Νίκος Ανδρουλάκης

Οι φωτογραφίες τοποθετούνται χρονικά μεταξύ 1997 και 1999 και ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι αγνώριστος με μακρύ μαλλί. «Στο γήπεδο είμαι, αφού είμαι Παναθηναϊκός. Είμαι με την αγαπημένη μου φανέλα της Σέλτικ», ανέφερε μην κρύβοντας την έκπληξή του για το πώς κατάφερε να βρει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες η Φαίη Σκορδά.

Ερωτηθείς σχετικά με το πώς βρέθηκε σε αγώνα του Ολυμπιακού, απάντησε χαριτολογώντας: «Αμάρτησα για το παιδί μου. Τι να κάνω; Η μαμά του. Η μαμά του εκμεταλλεύτηκε τα 8 χρόνια που ήμουν στις Βρυξέλλες και τον έκανε Ολυμπιακό.

Αγνώριστος ο 19χρονος Νίκος Ανδρουλάκης

Είχαν πάει μαζί και στα ημιτελικά και μου λέει ένας φίλος, που την είδε, ότι δεν φορούσε μόνο εκείνος μπλούζα του Ολυμπιακού, αλλά κι εκείνη. Και την πήρα τηλέφωνο και της λέω: «Καλά, 43 χρονών, με τη μπλούζα του Ολυμπιακού στο γήπεδο…». Και μου λέει: «Όχι μόνο αυτό, αλλά πήγα και στο πατάρι της μάνας μου και βρήκα χορτάρι από το γκρεμισμένο γήπεδο του Ολυμπιακού, για να το κάνω δώρο στο παιδί!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share